De prin lume adunate

#unde iesim #targuri #aprilie #inceput aprilie

Targuri la care poti merge la inceput de aprilie

Inceputul lunii aprilie vine in intampinarea ta cu o serie de targuri, care de care mai interesante si mai diverse. Daca esti un impatimit al produselor de patiserie, daca adori sa iti achizitionezi cele mai moderne haine sau sa gusti din cele mai delicioase prajituri, nu rata sa mergi la unul dintre aceste targuri.


Picanterii de Bucuresti

5 - 7 aprilie - Palatul Sutu (Bucuresti)

Targul Picanterii de Bucuresti gazduieste negustori iscusiti, care iti pun la dispozitie accesorii, esarfe, bijuterii, posete din piele sau ceramica pictata, toate aceste produse fiind unicat.

In cadrul acestui targ va avea loc si un atelier de Flori delicate, la care doamnele si domnisoarele vor putea participa pentru a crea brose de primavara, dupa bunul plac.


Beauty & Wellness Fair

6 - 7 aprilie - The Vintage Pub (Bucuresti)

Beauty & Wellness Fair este organizat pentru a sarbatori Ziua Mondiala a Sanatatii si pentru a-i indemna pe oameni sa adopte un stil de viata sanatos.

Aici vei descoperi dulciuri bio, produse cosmetice bio, miere si ceaiuri naturale. Doamnele care vor pasi pragul The Vintage Pub in perioada 6 - 7 aprilie se vor bucura de numeroase oferte la standurile cu produse cosmetice bio, dar si de demonstratii de machiaj si coafura inspirate din ultimele tendinte.


Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair

7 aprilie - Hotel Ambasador (Bucuresti)

In acest an, Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair va gazdui aproximativ 50 de expozanti si colectiile acestora de primavara-vara, colectii din care fac parte piese vintage, dar si ultra glam.

Daca adori shoppingul, nu rata acest eveniment unic, care te va ajuta sa ai o garderoba mai moderna, mai bogata, mai vintage.


Expo GastroPan

11 - 14 aprilie - Exporom (Bucuresti)

Daca te topesti dupa produsele de patiserie, iti plac la nebunie prajiturile din cofetarie si nu ratezi nicio sansa de a incerca un sortiment nou de paine, in mod cert te vei bucura de o vizita la Expo GastroPan.

Dincolo de faptul ca vei avea sansa sa gusti din torturi, prajituri si alte deserturi complexe si foarte delicioase, te vei bucura si de sfaturile primite de la nutritionisti, sfaturi utile pentru o viata sanatoasa si o silueta de invidiat.



Sursa foto: metropotam.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea