De prin lume adunate

#unde iesim #targ #handmade #carte #cadouri #produse traditionale #bio

Targuri in aer liber la final de saptamana

Targurile din capitala isi deschid portile pentru colectionarii de antichitati, iubitorii de carte, obiecte de artizanat si accesorii handmade, precum si pentru cei interesati de produsele traditionale romanesti. Targurile isi asteapta vizitatorii incepand de vineri, 16 aprilie, pana duminica, 18 aprilie, intre orele 10:00 si 19:00.  

Parcul Tineretului va gazdui intre 16 si 18 aprilie Targul de antichitati unde colectionarii vor putea admira si cumpara o gama larga de piese vechi, de la fotografii din secolul al XIX-lea, piese de mic mobilier, tablouri si icoane, la colectii de orologie, monede, ilustrate, stampe, viniluri si placi de patefon si gramofon.

In plus, pe 17 si 18 aprilie, copiii vor fi initiati in arta orientala de impachetare a hartiei la Atelierul de origami, deschis incepand cu ora 12:00. Atmosfera va fi completata de sesiunile de face painting , modelare de baloane si de prezenta personajelor de poveste.  

La Targul de cadouri din Parcul Unirii vizitatori vor avea de ales intre bijuterii, accesorii confectionate manual si produse cosmetice naturale .

O alta optiune pentru bucuresteni este Targul de produse traditionale din Piata 1 Mai. Gurmanzii se vor putea delecta cu produse bio romanesti si internationale, de la branzeturi, si produse din carne, la apicole, dulciuri, tuica si palinca.

Pentru un weekend cultural, in alveola de pe Soseaua Kiseleff, in apropierea Muzeului Taranului Roman, se va desfasura Targul de carte, papetarie si birotica, unde vor putea fi gasite sute de carti, produse de papetarie si birotica. Targul de artizanat si handmade, din Soseaua Kiseleff, va reuni zeci de mestesugari ai lemnului, sticlei sau panzei din toata tara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea