De prin lume adunate

#targuri bucuresti #targuri de weekend #expo casa mea #targ imbracaminte #targ vacanta

Targuri de weekend in Bucuresti si in tara

Weekendul care se apropie cu pasi repezi este plin de evenimente la care poate participa oricine, cu mic, cu mare. Noi iti propunem o lista de targuri la care poti lua parte, daca nu vrei sa stai in casa. De la evenimente dedicate celor care vor sa plece in excursii si pana la expozitii cu vanzare dedicate casei si gradinii tale, incepand de maine si pana duminica esti invitat la o serie de targuri in Bucuresti si in tara.

Bucuresti

Targul Expo Casa Mea

Obiecte de iluminat din materiale reciclate, suporturi pentru telefonul mobil realizate din piatra naturala sau chiar o canapea accesorizata cu pene de prepelita, sunt doar cateva dintre surprizele pe care designerii ti le-au pregatit in cadrul acestui targ.

Vino si tu la Romaero Baneasa, intre 16 si 19 mai, pentru a te pune la curent cu ultimele noutati in materie de constructii. Pretul unui bilet este de 5 lei pe zi, cu loc de parcare inclus.

Constanta

Targul National de Imbracaminte, editia 2013

Daca esti din aceasta zona, poti vizita in weekend cea de-a 57 editie a Targului National de Imbracaminte Tinimtex. Aici gasesti cele mai bune preturi la confectii din piele, din blana, pentru copii si adulti, incaltaminte si accesorii pentru incaltaminte, marochinarie sau lenjerie de pat. Targul este organizat in Pavilionul Expozitional din oras, amplasat la intrarea in statiunea Mamaia.

Targul de Turism "Vacanta"

Daca stii ca pleci la vara insa nu ti-ai rezervat inca nimic de pe acum, nu este o idee rea sa vizitezi acest targ de turism unde, organizatorii promit oferte atractive si discounturi pe masura. Evenimentul se desfasoara in Maritimo Shopping Center Constanta, iar programul de vizitare este intre 10.00 si 22.00. Intrarea este libera.

Timisoara

Ezoteric Fest

Targul acesta se adreseaza iubitorilor de natura, adeptii unei vieti sanatoase, in care stresul nu isi are locul. Expozitia promoveaza produse si servicii pentru "o minte linistita, un suflet impacat si un corp plin de energie". Intrarea costa 5 lei, iar evenimentul are loc in Casa Tineretului din strada Aries nr. 19.

Sursa foto: lideruldeopinie.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea