De prin lume adunate

#weekend #targuri # targuri de toamna #targuri weekend

Targuri de toamna la final de saptamana

In weekendul 19-21 octombrie 2012 au loc in Bucuresti atat targuri traditionale, cat si targuri moderne, in care se pune accentul pe imagine si frumusete.

Iata la ce targuri poti participa la sfarsit de saptamana:


Piata Taraneasca si Mester(Esti) la Muzeul Taranului Roman


Muzeul Taranului Roman organizeaza in weekendul 19-21 octombrie 2012 Piata Taraneasca si Mester(Esti), un targ cu produse traditionale. Vizitatorii gasesc aici dulceata, zacusca din Moldova si Muntenia, sirop, carnuri afumate din Arges, Sibiu si Galati, branza de oaia, capra si vaca din Sibiu, Tecuci si Galati, miere, paine din Targul domnesc, dulciuri din Pitesti, Lipova, Buzau si Maramures. Totodata, vizitatorii gasesc la targ mancare calda, gatita la fata locului.

Pe langa produsele alimentare, la targ se vand obiecte din ceramica, mic mobilier pictat, imbracaminte crosetata de mana, obiecte din os, piele, sare, ii, icoane si altele. La Piata Taraneasca si Mester(Esti) intrarea este libera.


Expo Beauty and Style la World Trade Center


In World Trade Center are loc intre 19 si 21 octombrie 2012 Expo Beauty and Style, un eveniment de beauty, style, wellness si bodycare. La targ participa hairstylisti, nailstylisti, nutritionisti, consilieri de imagine, companii din domeniu, precum si tinere talente din domeniul fashion.

Vizitatorii targului de frumusete au ocazia sa participe la workshop-uri, testari de produse, precum si la prezentari de moda. Evenimentul gazduieste si un concert de muzica rumba catalana, concursuri si demonstratii. Intrarea la targ este libera.


Toamna la cumparaturi te indeamna in Parcul Comercial Militari


In Parcul Comercial Militari se desfasoara prima editia a targului "Toamna la cumparaturi te indeamna", un eveniment dedicat produselor traditionale romanesti.

Vizitatorii gasesc la acest nou targ din Bucuresti preparate romanesti, carnuri, branzeturi, bauturi traditionale naturale de la siropuri la tuica si palinca, paine pe vatra, cozonac, placinte, produse apicole etc.

La eveniment sunt invitati mesteri olari si artizani din diverse regiuni de traditie din Romania. Alte produse vandute la targ sunt bijuteriile unicat, produse manual.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea