De prin lume adunate

#targuri #targuri bucuresti #sfaintii mihail si gavril

Targuri de Sfintii Mihail si Gavril in Bucuresti

De Sfintii Mihail si Gavril se deschid targurile care anunta sarbatorile de iarna. In Bucuresti au loc cateva targuri unde vei gasi produse traditionale romanesti, podoboabe si bijuterii unicat, care pot deveni cadouri inspirate pentru persoanele dragi.


Targ de Sfintii Mihail si Gavril in Parcul National


In perioada 8 - 11 noiembrie, in Parcul National din Bucuresti are loc un targ cu produse traditionale romanesti, organizat cu ocazia Sfintilor Mihail si Gavril. Pe parcursul zilelor de targ, vor fi amenajate numeroase standuri care vor forma o mica gospodarie traditionala.

La targ vei gasi numeroase bunatati, de la preparate din carne, branzeturi, placinte si cozonaci pana la turta dulce, miere, magiun, podoabe si obiecte din ceramica.

La "crasma", vizitatorii targului vor putea degusta friptura la protap si vin fiert. Atmosfera de sarbatoare va fi intregita de solisti de muzica populara.


Bijuterii unicat la expozitia de cristale de la Muzeul de Geologie


De vineri, 9 noiembrie, la Muzeul de Geologie vei gasi bijuterii si minerale, ideale pentru a le oferi in dar celor dragi. Tot aici vei putea descoperi si minerale rare din Romania, dar si bijuterii unicat din cele mai indepartate colturii ale lumii.

Bijuteriile sunt realizate manual, din pietre pretioase si semipretioase.


Sursa foto: romanialibera.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea