De prin lume adunate

#bucuresti #cadouri #targuri #petrecere #handmade #sfantul andrei #timp liber evenimente

Targuri de Sfantul Andrei in Bucuresti

La final de saptamana, de Sfantul Andrei, in Capitala au loc numeroase targuri de cadouri. Cei care inca nu stiu ce daruri sa achizitioneze pentru cei dragi au acum ocazia sa gaseasca obiecte handmade, vintage, bijuterii, accesorii, dulciuri sau produse cosmetice.

Extravaganza Fashion Fair. Aflat la prima editie, acest targ se adreseaza iubitorilor de frumos si arta. La targ, vizitatorii vor gasi obiecte de vestimentatie, accesorii, obiecte vintage si handmade, cosmetice bio, prajituri de casa si muzica live. Targul are loc in clubul Rooms, iar intrarea este 10 lei.

Targul Vintage & Handmade. La Vintage Pub, la final de saptamana are loc un targ dedicat celor care isi doresc sa isi reimprospateze garderoba. Vizitatorii vor gasi accesorii handmade, haine vintage si multe alte surprize. Intrarea este libera.

Targ de cadouri de Sfantul Andrei. In weekend, Sala Palatului gazduieste un targ de cadouri de Sfantul Andrei si Sfantul Nicolae. Vizitatorii vor putea achizitiona cadouri dulci, obiecte handmade, bijuterii, blanuri, decoratiuni, obiecte pentru casa sau produse cosmetice. Intrarea la targ este libera.

Sursa foto: Targuribucuresti.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea