De prin lume adunate

#handmade #produse traditionale #targuri #cadouri #vintage

Targuri de primavara in Bucuresti

La mijloc de martie, in Bucuresti au loc numeroase targuri interesante. La aceste targuri vei gasi cadouri inedite pentru persoanele dragi. Daca te pregatesti de nunta, la Jukebox Club vei primi sfaturi din partea specialistilor in domeniu, iar in parcul Tineretului te vei intalni cu traditii, culturi si bunatati culinare exotice.
 

Attic Sale la Memento Club
 

Attic Sale este un eveniment social de strangere de fonduri. Aceasta actiune ajuta la dezvoltarea competententelor tinerilor cu ajutorul artei participative: teatru forum, biblioteca vie, animatie stradala. Attic Sale este un targ de obiecte vechi dedicat celor care iubesc sa isi petreaca ore in sir cautand comori in podul casei sau in dulapul bunicilor, rememorand sau descoperind parfumul vremurilor de alta data.

Daca tot nu-ti place ca ziua e prea scurta, ca alergi dintr-o parte in alta de dimineata pana seara, ca lumea e indiferenta la probleme lumii, ca devenim o tara de pesimisti, ca uitam sa ne bucuram de lucruri mici impreuna, atunci e momentul sa spui DA pentru Attic Sale. Sortaeza lucrurile vechi din podul casei de care nu mai ai nevoie si vinde-le in spatiul special pregatit la Attic Sale.
 

Targ de nunti la Jukebox Club
 

In zilele de 19 si 20 martie, la clubul Jukebox are loc un targ de nunti. Profesionisti in domeniu vor oferi cuplurilor care planuiesc sa se casatoreasca informatii complete pe teme de interes. Vei afla astfel lucrui interesante despre designul rochiei de mireasa, servicii foto si audio utile, servicii complete de transport si limuzine, servicii legate de aranjamente florale, bijutieri apreciati. Intrarea la targ este libera.
 

Ziua Pestelui la targul de produse traditionale de la Agronomie
 

In fiecare an, pe 17 martie, se sarbatoreste Ziua Pestelui. Acum se fac pregatiri pentru Buna Vestire, de pe 25 martie. La targ vei gasi numeroase produse de post, paine la test, prajituri de post si multe alte bunatati. Cei care nu tin post pot sarbatori la targ echinoctiul de primavara cu bulz si pastrama de la Bran, carnaciori traditionali bucovineni, ciorba de peste si mici din pasta de peste cu vin, tuica, muzica si voie buna.
 
La targul de la Agronomie vei mai gasi foi cu bulion, umplute cu gem de caise ca la bunica, chec cu stafide, cu rahat fara oua, de post, prajitura cu mar sau umpluta cu dovleac, prajitura cu morcov, cozonaci, poale-n brau, dulceturi, halva, carnati ciobanesti afumati traditional din carne de oaie si de vita, carnati vanatoresti, costita taraneasca, slaninuta taraneasca, pastrama taraneasca de porc, pastrama ciobaneasca de oaie, cotlet haiducesc afumat traditional obtinuta din cotlet de porc, piept de curcan, piept de pui, jigou de berbecut, muschiulet de porc, muschi de vita, toba de casa taraneasca si multe alte bunatati.
 

exotique market in Parcul Tineretului din Bucuresti
 

Exotique Market reuneste in acest weekend cea mai completa oferta a traditiilor, artelor si savorilor lumilor indepartate. Este un eveniment dedicat tuturor celor interesati de culturile exotice: chinezeasca, indiana, araba, africana, sud-americana. La acest targ vei gasi produse chinezesti, indiene, arabe, aficane sau sud-americane. De aici poti achizitiona haine, incaltaminte, obiecte de decoratiuni interioare, ceai, cafea sau dulciuri exotice.

Targul se desfasoara in perioada 18 - 22 martie, in Parcul Tineretului, la intrarea Sincai.
 

Targ de cadouri in Parcul Unirii
 

In acest weekend, in Parcul Unirii are loc un targ de cadouri. In cadrul targului vei putea gasi bijuterii, lumanari si sapunuri parfumate, artizanat, accesorii handmade, dar si cadouri personalizate. Chiar daca nu este nicio sarbatoare, le poti darui celor dragi un cadou care sa simbolizeze aprecierea sau afectiunea pe care le-o porti.

Targul are loc in Parcul Unirii, intre ore 10.00 - 19.00. Accesul publicului este gratuit.
 

Sun Garden Show la Sun Plaza
 

In perioada 18 martie - 28 aprilie, la Sun Plaza are loc un targ special. Incepand cu luna martie primavara patrunde in Sun Plaza transformand centrul comercial din sudul Bucurestiului intr-o incantatoare gradina. La targ vei avea ocazia de a admira si de a cumpara cele mai frumoase flori.

Sun Garden Show reuneste cei mai importanti “actori” din domeniu, fiecare din ei dovedindu-si “maestria” in arta amenajarii si creand adevarate capodopere in spatiul pus la dispozitie de organizatori. Astfel, fiecare zona expozitionala din mall se va transforma intr-o gradina in adevaratul sens al cuvantului.

Expozitia va reuni producatori si comercianti specializati in plante ornamentale de interior, plante ornamentale pentru balcoane, gradini, parcuri si alte zone verzi, amenajari peisagistice, decoratiuni si aranjamente din flori, suporturi si vase ceramice pentru flori, mobilier pentru gradini si terase, tratamente fitosanitare, seminte din flori, bulbi si arbusti ornamentali.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea