De prin lume adunate

#martisor #targuri #evenimente bucuresti #targuri martisor # targuri primavara

Targuri de primavara in acest weekend

Traditia spune ca cei care poarta martisoare sunt feriti de rele si boala si le merge bine tot anul, asadar alege cele mai frumoase martisoare pentru tine si persoanele dragi. In Bucuresti, o serie de targuri anunta venirea primaverii si renasterea naturii.

Slim Expo la Sala Palatului

In perioada 2 - 4 martie, la Sala Palatului are loc targul Slim Expo, care face parte din expozitia Body Mind Spirit Festival . Daca te incadrezi in categoria celor care vor sa-si reduca greutatea corporala sau sa o mentina pe cea actuala, sau a celor care considera ca este important sa ai o alimentatie sanatoasa , atunci va asteptam in cadrul evenimentului Slim Expo. Slim Expo este un eveniment complex care cuprinde expozitie, workshopuri si demonstratii sportive .

La acest targ vei gasi ceaiuri, plasturi si pastile pentru slabit, servicii medicale, saloane de infrumusetare, produse pentru ingrijire personala, wellness si spa, fitness, articole sportive , aparate si echipamente pentru slabit, suplimente nutritive, cabinete de nutritie si multe alte surprize.

Vei invata de la specialisti consacrati cum sa slabesti in timp record, programe de detoxifiere, programe mentale pentru slabit, cum sa prepari mancare vegetariana dar si tehnici de relaxare, deoarece stresul este una din cauzele care predispun la adaugarea kilogramelor in plus. Intrarea la targ este libera.

Body Mind Spirit Festival la Sala Palatului

Body Mind Spirit Festival se va desfasura in perioada 2 - 4 martie, la Sala Palatului. Anul acesta Body Mind Spirit Expo contine o sectiune speciala, Slim Expo, cu produse pentru slabit, centre medicale pentru tratamentul obezitatii, servicii psihologice pentru slabit, nutritie, terapii complementare pentru slabit, tehnici de relaxare, cursuri.

Evenimentul reuneste terapeuti, instructori, practicanti, specialisti, producatori si comercianti din domeniul sanatatii si frumusetii, edituri, cu o oferta foarte generoasa de servicii si produse destinate sanatatii si frumusetii. La targ vei gasi informatii despre terapiile alternative, arte martiale, produse si remedii naturale, suplimente nutritive, cosmetice, parfumuri, carti si reviste.

Tot la targ vei gasi si obiecte de arta decorativa, artizanat, bijuterii si ornamente exotice. Intrarea este libera.

Targul boierului la Muzeul Taranului Roman

In perioada 1 - 4 martie, in curtea Muzeului Taranului Roman are loc un targ de martisoare. La MTR, primavara a venit cu flori, martisoare, cadouri pentru cele dragi, mestesugite lucraturi manuale, bijuterii, cate si mai cate. Si, desi suntem in post, vizitatorii vor fi ispititi cu un periplu gastronomic pe mai multe meridiane, delicatese si produse traditionale.

Sambata si duminica, de la ora 11.00, are loc si un spectacol de teatru pentru copii cu trupa Lupeto: "Povesti de adormit copiii". Intrarea este libera.

Targ pentru femei, pe banii barbatilor la Sun Plaza

"Targul pentru femei, pe banii barbatilor" este locul de rasfat al femeilor la inceputul primaverii. La Sun Plaza Shopping Center, barbatii vor gasi cele mai inspirate martisoare si cele mai inedite cadouri pentru femeile dragi.

La "Targul pentru femei, pe banii barbatilor", gasesti martisoare clasice si handmade, bijuterii din pietre pretioase, obiecte realizate de artisti plastici si populari, rame foto, magneti, felicitari si o gama variata de produse unicat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea