De prin lume adunate

#paste #cadouri #targuri #produse traditionale

Targuri de Paste in Bucuresti

De pe masa de Paste nu trebuie sa lipseasca carnea de miel, cozonacii, ouale si alte Bunatati traditionale romanesti. Cumparaturile de Paste le poti face anul aceasta la unul dintre targruile organizate in capitala cu aceasta ocazie. La aceste targuri vei gasi atat produse traditionale, dulciuri si prajituri, dar si cadouri pentru cei dragi.
 

Targul cu produse traditionale de la Agronomie
 

In perioda 20 - 22 aprilie, in parcul de la Agronomie are loc o editie speciala a targului cu produse traditionale. Pentru masa de Paste, aici vei gasi numerose bunatati din zone cu traditie ale Romaniei.

Targul propune publicului larg reteta unui mod de viata sanatos bazat pe alimente traditionale, naturiste si ecologice. Pe langa alimente, la targ vei gasi si produse naturiste, produse de artizanat, bijuterii, imbracaminte naturala, plante ornamentale, produse si servicii pentru horticultura, amenajari peisagistice.
 

Targ de Paste in parcul IOR
 

Targul de Paste incepe pe 15 aprilie si se termina pe 1 mai si se desfasoara in Parcul Alexandru Ioan Cuza, in apropierea bisericii maramuresene. La acest targ vei gasi decoratiuni specifice sarbatorilor, jucarii, obiecte realizate de artisti populari si artisti plastici, bauturi, suveniruri, cosmetice, oferte turistice, carti, enciclopedii gastronomice, reviste de specialitate, precum si produse alimentare.
 

Targul Cadourilor de Paste la Sala Dalles
 

In perioada 18 - 23 aprilie, la Sala Dalles din Bucuresti are loc Targul Cadourilor de Paste, unde vei gasi obiecte pe cre sa le oferi celor dragi cu ocazia sarbatorilor pascale. Aici vei gasi obiecte realizate de mesteri populari, artizanat, expozitii de decoratiuni interioare si pictura pe mobilier, jocuri si jucarii, obiecte vestimentare, bijuterii si produse media.

Targul cuprinde si atelierele de patchwork, bricolaj, pictura pe ceramica si lemn dedicate copiilor. O noutate pentru editia 2011 este expozitia de arta sacra “Crucea Invierii”, sustinuta de Atelierul de cre­atie crestin-ortodoxa CSNI.
 

Targ de Paste la Carturesti
 

Pana pe 23 aprilie, la libraria Carturesti are loc Targul Carturestilor, editia de Paste. La acest targ vei gasi carti de gastronomie cu retete demne de festinul culinar al sarbatorii, vinuri din cramele halewood si de la Vinarte, ciocolata artizanala, muzici, carti si filme alese pe spranceana.

Tot la Carturesti vei gasi si ceramica populara din Marginea, Horezu, Maramures, Muntenia, oua incondeiate din Bucovina si cosuri cu bunatati.

Micul Targ te asteapta sa-i descoperiti minunatiile adunate in cosul pascal: carte, ceai, muzica dar si mici podoabe de artizanat facute cu migala si iscusinta.
 

Targul Taranului de Paste la The ARK
 

In zilele de 20 si 21 aprilie, Targul Taranului de la The ARK a pregatit o editie speciala de Paste. Pentru a pregatit masa de Paste asa cum se cuvine cu bucate traditionale romanesti, targul Slow Food te asteapta cu produse lactate, afumaturi, carne, branzeturi, cozonaci si vinuri.

Targul Taranului, o piata Slow Food, este cea mai veche piata privata de produse traditionale si locale din Romania. De Paste este asteptat sa descoperi produse locale si traditionale din carne si lapte, suc de mere, prajituri de casa sasesti, dulciuri maramuresene, paine cu masline sau cu nuca, verdeturi, vinuri si tarii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea