De prin lume adunate

#romexpo #green hours #mos nicolae #muzeul taranului roman #hanul lui manuc #targuri bucuresti #Palatul National al Copiilor

Targuri de Mos Nicolae in Bucuresti

De , in Bucuresti au loc numeroase targuri cu cadouri interesante pentru sarbatoriti si copii . La aceste targuri vei gasi dulciuri, bijuterii, obiecte handmade, produse traditionale si multe alte bunatati.



Mos Nicolae la Palatul National al Copiilor


In perioada 2 - 6 decembrie esti aspteptat cu scrisorile catre Mos Nicolae la Palatul National al Copiilor. Vino sa afli povestea lui Mos Nicolae, cum a devenit el prietenul copiilor si de ce ne aduce dulciuri daca suntem cuminti si betisor daca am fost neascultatori.

O urna uriasa, asteapta scrisorile tale pentru a lua drumul catre tara lui Mos Nicolae. Esti asteptat cu o multime de cadouri, obiecte care vor deveni cadoul perfect pentru cei dragi.

La targ vei gasi jucarii, dulciuri, hainute, cizmulite, botosei, , esarfe, cosmetice naturale , ceaiuri, dulciuri si numeroase alte cadouri. Tot aici vei gasi si turta dulce, cu scortisoara, cu miere, cu glazura colorata ca de sarbatori.


Targ de Sfantul Nicolae la Muzeul Taranului Roman


De vineri, 2 decembrie pana duminica, 4 decembrie, de la 10 dimineata la 6 dupa-amiaza, esti asteptat la Targ de Sfantul Nicolae de la Muzeul National al taranului Roman...

La targul de la oras mesterii aduc sorcove, linguri, tuica, vin, turta dulce, cozonaci, miere, placinte, cofeturi, suc de mere, kurtos kalacs, masti, fluiere, ocarine, impletituri din panuse, oale, scaunase, ii, podoabe, , cergi, scoarte, cosuri de nuiele sau cauce. Tot aici vei gasi si strachini, oale de sarmale, jucarii, icoane, pristolnice, blide, marame, ibrice, mobilier pictat, carafe, chimire, curele sau genti.

De la targ mai poti cumpara si diverse articole de imbacaminte, lazi de zestre si multe alte bunatati. Pretul de intrare la targ este de 6 lei integral si 3 lei redus.


Sweet Fest in Hanul lui Manuc de Mos Nicolae


In perioada 2 - 4 decembrie, la Hanul Manuc Mos Nicolae te asteapta la targul de bunatati Sweet Fest. Aici vei gasi specialitati din miere, la cozonaci, baclavale cu visine, , prajituri de casa, specialitati grecesti, torturi de martipan, dulciuri din Budapesta. Vei fi imbia tcu arome unice de cafea si ceaiuri naturale.

Vei avea parte si de un atelier mega-delicios in care o sa gateste bunatati dulci si sucuri naturale doar cu ingredinte sanatoase. Accesul vizitatorilor este gratuit.

Mos Nicolae va asteapta la "Sweet Fest" in Hanul lui Manuc pe strada Franceza, numarul 62.


de Mos Nicolae la Green Hours


Artistii de la GreenFair s-au hotarat sa ii dea o mana de ajutor lui Mos Nicolae. Acestia il vor ajuta la confectionatul jucariilor, la impachetatul cadourilor si la multe, multe altele. La targ esti asteptat cu vin fiert, mere coapte si colinde. Pentru sarbatoriti vei gasi numeroase cadouri handmade, potrivite pentru orice ocazie.


Decoratiuni si suveniruri de Mos Nicolae la Romexpo


La targul de la Romexpo vei gasi bijuterii, ceasuri si multe alte accesorii. In cadrul manifestarilor vor fi organizate concerte, tombole si scenete de Craciun, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea