De prin lume adunate

#weekend in bucuresti #targuri bucuresti #targuri iulie

Targuri de iulie in Bucuresti

In acest weekend de iulie poti merge la cateva targuri care se organizeaza in Bucuresti. Daca ai pofta de mancare sanatoasa si aromata ca la bunica, poti merge la targurile cu produse traditionale . Aici vei gasi pepene, sarmalute, afine, gogosi si paine calda.
 

Gifts for Girls - targ vintage si handmade


International Media Events te invita la o noua editie a targului de produse vintage si handmade, "Gifts For Girls". Acesta va avea loc vineri si sambata, 22 - 23 iulie, la Margo Lounge, pe strada Lipscani, numarul 29. La targ vei gasi haine si accesorii vintage si handemade.

"Gifts for Girls" va fi deschis vizitatorilor in ambele zile intre orele 17.00 si 23.00, atunci cand centrul vechi al orasului este cel mai animat. Accesul vizitatorilor la targ este gratuit.
 

Targul Taranului la The ARK


Sambata si duminica 23 - 24 iulie, la The Ark are loc Targul Taranului. Targul iti propune o noua intalnire cu producatorii, produsele locale si posibilitatea sa aflati povestea din spatele muncii lor. Nu produsul local ne intereseaza, ci cum anume a ajuns si de ce, la oras.

Targul Taranului este o piata model, in care publicul va gasi produse de calitate, gustoase, curate si corect pretuite. Cei din spatele tejghelelor sunt cei care au preparat si supravegheat realizarea produselor locale prezentate.

Produsele pe care le vei gasi la acest targ sunt variate si pentru toate gusturile. Astfel, la targ vei gasi afumaturi, branzeturi, vinuri, masline, ulei Thassos STG, produse de brutarie, salate, ridichi, ceapa, usturoi, sirop de brad, gemu si sirop de capsuni, dulceata si sirop de mure, de zmeura, sirop de soc, sirop si dulceata de visine, gemul de caise cu alune, dulceata si sirop de afine de padure, dulceata si sirop de trandafiri si multe alte bunatati.

Targul este deschis la The ARK, in zilele de sambata si duminica, intre orele 9.00 - 17.00 (sambata) si 9.00 - 14.00 (duminica).
 

Behind the closet


Cum marea majoritatea a bucurestenilor este plecata sa se racoreasca in diferite mari, sau pe munti sau chiar pe dealuri, cei de la Base coffee shop s-au gandit sa organizeze un eveniment pentru cei care au ramas in capitala si au chef de un mic shopping de vara. Fie ca doresti o hainuta vintage, fie un accesoriu handmade, fie o palarioara, organizatorii au adunat prietenii si i-a invitat sa-si expuna ce au "behind their closets" pentru voi.

Pentru ca se preconizeaza o "caldura mare", esti asteptat in Base coffee shop cu cocketuri pe placul papilelor voastre gustative, limonada si inghetata.

Evenimentul isi are startul incepand cu orele 18.00, sambata 23 iulie. Petrecerae incepe dupa orele 22.00.
 

Targul cu produse traditionale de la Agronomie


La targul de la Agronomie esti asteptat cu lubenita, pepene galben, prune din Scarisoara, Olt si afinel de Maramures, sarmalute cu pasat cu carne maramuresene, pui ecologici din Maramures si vin ecologic din Sarata Monte, muzica populara si sarbatoare cu mici, carnaciori proaspeti din carne de berbecut si purcel la gratar sau braga.

La targ vei gasi zeci de produse traditionale din toate zonele tarii, atelierul gastronomic de gogosi moldovenesti si paine calda la test.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea