De prin lume adunate

#targ #handmade #halloween #dovleci

Targuri de Halloween in Bucuresti

In acest weekend, in Bucuresti se organzeaza cateva targuri interesante. Daca seara mergi la o petrecere de Halloween, atunci iti poti achizitiona costumul de la targul organizat la villa Rodizio. Tot in ton cu sarbatoarea vampirilor, la Serendipity Tea au loc Zilele Dovlecilor. Aici poti ciopli felinare din dovleci si poti degusta placinta si ceai de dovleac.

Rocile intalnesc florile la Muzeul de Geologie
 

Institutul Geologic al Romaniei organizeaza prima expozitie nationala de violete africane de selectie "Locul unde rocile intalnesc florile". Evenimentul este organizat la Muzeul National de Geologie in colaborare cu Clubul Roman al Violetelor Africane. Delicatele flori pot fi admirate in perioada 29 – 31 octombrie 2010, in intervalul orar 10.00 – 17.00.

Pentru cine nu stie, aceasta floare si-a primit denumirea dupa numele de familie al baronului Saint Paul, cel care a descoperit-o in muntii Uzumbar din Africa de Est, in timpul unei plimbari cu viitoarea sotie.

Ingrijirea relativ simpla, inflorirea aproape necontenita in decursul anului, existenta unui numar mare de varietati care se deosebesc prin culoarea, forma si marimea florilor si a frunzelor au facut din violeta africana regina plantelor de camera. Primele violete hibride cu flori albastre marunte se deosebeau cu putin de alte tipuri, dar, prin munca selectionerilor, au fost elaborate varietati deosebite prin gama de culori, dar Mai ales prin constructia florii.
 

Targ de Antichitati in Piata Charles de Gaulle
 

Targul de Antichitati aduce cu sine gustul in alegerea unui obiect, privirea atenta atunci cand selectam, investirea in lucrul de calitate si accesul usor la produsele culturale si lucrarile autentice.

Varietatea de obiecte vechi pe care le vei gasi la acest Targ saptamanal include antichitati veritabile precum editii de colectie, fotografii din secolul al XIX-lea, piese de mic mobilier, tablouri, icoane, colectii de orologerie, monede, ilustrate, stampe, viniluri si placi de patefon si gramofon. In cadrul fiecarei expozitii veti putea gasi peste 50 de colectionari din Brasov, Timisoara, Sf. Gheorghe, Buzau, Galati, Braila, Iasi si Bucuresti.

Targul este deschis de vineri pana duminica, intre orele 10.00 - 19.00. Intrarea este libera.
 

Targ de Cadouri in Parcul Unirii
 

In cadrul targului vei gasi lumanari si sapunuri parfumate, bijuterii, accesorii handmade, decoratiuni, CD-uri, dar si cadouri personalizate in functie de eveniment. Targul se desfasoara de vineri pana duminicain Parcul Unirii,intre orele 10.00 - 19.00. Intraea este libera.
 

Dress To Impress la villa rodizio
 

Dress To Impress din acest weekend vine cu o o editie in stilul La vita e bella . Targul vintage, handmade & designers, Dress to Impress, invita iubitoarele modei la o editie dedicata Italiei si conceptului la vita e bella.

Hainele si accesoriile vintage sunt disponibile in cadrul targului in week-endul 30 - 31 octombrie 2010, de la 11.00 dimineata pana la 7.00 seara. Restaurantul Villa Rodizio, din strada Ion Luca Caragiale, este gazda evenimentului.

La aceasta editie, dintre casele vintage si designerii invitati la Dress To Impress vor participa Vintage Bazar, What is vintage, Vintage Capella, Haine Vintage, True Vintage, Vintage Deco, Living la vie en rose, Tricouri Antante, Minelli Boutique, Modamania, bla Bla Colours, Lust of Creation, Dacapo si multi altii. Vizitatoarele pot castiga o tinuta Bla Bla Colours si accesorii de la Vintage Bazar. Accesul vizitatorilor este gratuit.
 

Zilele Dovlecilor la Serendipity Tea
 

In acest weekend, la Serendipity Tea au loc Zilele Dovlecilor. Poate unii dintre noi isi amintesc de la tara, de la bunici, de obiceiul de a ciopli felinare din dovleci. Acum poti redescoperi placerea de a da frau liber imaginatiei si inspiratiei. Evenimentul icnepe de la ora 12.00, pe terasa ceainariei. Serendipity Tea iti pune la dispozitie paturici colorate si dovleci la alegere. Nu uitasa aduci instrumentele necesare pentru cioplirea dovlecilor.

Programul de cioplit dovleci pe terasa este de la ora 12.00 la ora 18.00, in zilele de sambata si duminica. Vedeta va fi ceaiul Pumpkin Cream si placinta de dovleac care te asteapta sa le savurezi.

La sfarsitul fiecarei zile va fi premiat cel mai creativ dovleac cioplit cu un voucher de consumatie la Serendipity.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea