De prin lume adunate

#bucuresti #targuri #craciun #tar

Targuri de Craciun in Bucuresti

Doar cateva saptamani ne mai despart de sarbatorile de Craciun, iar alegerea cadoului perfect devine prioritatea numarul unu pentru fiecare dintre noi. Bucurestiul devine orasul lui Mos Craciun, iar in aceasta perioada sunt deschise numeroase targuri unde vei gasi cadourile potrivite pentru cei dragi.

Targul produselor traditionale de Craciun in Parcul National

In perioada 2 - 24 decembrie, in Parcul National din Sectorul 2 are loc Targul produselor traditionale de Craciun. Producatori din toate zonele tarii vor prezenta bunatati de sezon. De la produse din carne, branzeturi, produse apicole, dulciuri, conserve, dulceturi pana la cele realizate la fata locului, la targ vei gasi numeroase bunatati.

Arome de Craciun la Bucuresti Mall

In perioada 1 - 31 decembrie, Bucuresti Mall organizeaza Targul de cadouri Arome de Craciun. La targ vei gasi produse handmade, artizanat, dulciuri, turta dulce, halvita, ciocolata de casa, covrigi.

Targul Cadourilor de Craciun la Sala Dalles

La Targul Cadourilor de Craciun de la Galeria Dalles vei gasi cadouri pentru toate gusturile si pentru toate varstele. Ornamente si podoabe de Craciun, decoratiuni si accesorii pentru masa de Craciun , casa si gradina sunt doar cateva dintre cadourile pe care le vei gasi la targ.

La targ vei gasi modele de bijuterii precolumbiene sau piese vechi de colectie din Pakistan, Afganistan, India si Egipt. Tot la targ vei mai gasi si cosmetice bio, ceai si accesorii pentru ceai si numeroase sortimente de dulciuri.

Targul Carturestilor

La targul de la libraria Carturesti vei gasi albume de arta, carti de design si pentru copii, carti de bucate, muzica, filme, audiobook-uri, vinuri, ceaiuri si accesorii pentru prepararea lor, portelanuri, agende, instrumente de scris, podoabe pentru pomul de iarna, jucarii si felicitari de sarbatori.

In mansarda Carturesti Verona vei gasi accesorii vestimentare, bijuterii, decoratiuni creative. Targul este deschis pana pe 31 decembrie.

Targul de Craciun "Vine Mosul in Obor"

Pana pe 3 ianuarie 2012, Targul de Craciun din Obor reuneste zeci de artisti populari si vanzatori ambulanti , care scot la vanzare obiecte de artizanat, bijuterii, haine, mezeluri si branzeturi, produse de patiserie si dulciuri numai bune de luat acasa sau de dat in dar.

Alaturi de cadouri, vizitatorii au ocazia de a participa la spectacole de muzica si teatru, demonstratii culinare si degustari traditionale.

Targul Cadourilor de Iarna "Desaga lu' Mos Craciun"

Targul Cadourilor de Iarna "Desaga lu' Mos Craciun" este un eveniment gazduit de Palatul Copiilor in perioada 17 - 23 decembrie. La targ vei gasi decoratiuni de sezon, bijuterii cu pietre pretioase si semipretioase, cosmetice, artizanat, jucarii, dulciuri, produse gravate manual, design vestimentar, incaltaminte, posete, accesorii si multe altele.

Targ de Craciun la Cocor

Pana pe 23 decembrie, Magazinul Cocor organizeaza un Targ de Craciun cu produse traditionale romanesti cadouri si suveniruri. Targul "Cocor Christmas Village" este amplasat in Piata Timpului, iar clientii vor putea achizitiona produse specifice perioadei de sarbatori, de la turta dulce, cozonaci sau vin fiert pana la decoratiuni de sezon.

Expo Craciun la Sala Palatului

Expo Craciun isi deschide portile in perioada 14 - 18 decembrie la Sala Palatului. Te asteapta cu confectii, incaltaminte, cosmetice, bijuterii, ceasuri si dulciuri. Targul de cadouri este deschis intre orele 10.00 - 18.00.

Autor: Mihaela Rotaru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea