De prin lume adunate

#sarbatoare #evenimente #targuri de paste #targ de cadouri

Targuri de cadouri de Paste in tara

Cu ocazia Sarbatorilor Pascale, in tara au loc numeroase targuri de cadouri si produse traditionale romanesti. La targ vei gasi sortimente variate de dulciuri pentru masa de Paste, dar si cozonaci, miel, drob si decoratiuni de sarbatoare.

Targul de Pasti in Piata Mare din Sibiu

Timp de 10 zile, intre 6 si 15 aprilie, Iepurasul de Pasti ii asteapta pe sibieni cu oua rosii si multe surprize in centrul Sibiului, in Piata Mare, unde va avea loc cea de-a treia editie a Targului de Pasti.

La Targul de Pasti sibienii vor putea gasi oua naturale incondeiate manual, oua din lemn pictate manual, oua imbracate in margele, oua de pus in "pomul de Pasti", cosuri impletite din nuiele, cosuri brodate, decoratiuni de Pasti din flori naturale, tablouri pictate pe scoarta de copac, piatra sau sticla, obiecte din lemn, lumanari decorate manual, articole din sticla pictata manual, articole din piele, jucarii sau bijuterii si multe alte bunatati.

Targul de Paste la Cluj-Napoca

Targul de Paste, Klausenburg Ostern Messe, se va desfasura in perioada 5 - 13 aprilie, la Galeria Real Cluj-Napoca. La targ vei fi asteptat cu traditionalele oua incondeiate, cozonaci, decoratiuni, ornamente de sezon, bijuterii si produse handmade.

Targul de Paste din Oradea

In perioada 12 - 14 aprilie, la Oradea are loc Targul de Paste. Evenimentul reuneste expozanti din Romania si Ungaria, care vor aduce spre prezentare, degustare si vanzare, produse traditionale de Paste. Timp de trei zile esti asteptat cu bunatati, dulciuri, dulceturi, miere, branza, preparate din carne, cozonaci, prajituri de casa si bauturi traditionale precum palinca de Bihor, dar si vinuri de crama.

Nu vor lipsi nici mesterii populari, care vor aduce cu ei traditiile pascale, ouale incondeiate, costumele populare, tablouri, ceramica, vase din sticla, bijuterii si accesorii, decoratiuni si cadouri pentru Paste.

Targ de traditii in Arad

Targul de cadouri si produse traditionale se deschide vineri, 6 aprilie, la Galleria Arad. Tap la protap, frigarui, friptura de purcel, branza de Sofronea, placinta de Turnu, salam de Nadlac, tuica de Chisindia, pita de Pecica sunt doar cateva dintre produsele regasite in cadrul targului.

Targul Cadourilor de Paste la Mamaia

In perioada 4 - 8 aprilie, se va desfasura Targul Cadourilor de Paste, in statiunea Mamaia. Acest targ va reuni producatori, importatori si comercianti din domeniile: confectii copii si adulti, tricotaje, incaltaminte, marochinarie, bijuterii.

La targ vei mai gasi si oua vopsite, articole traditionale realizate de mesteri populari, artizanat, obiecte de decor, dulciuri, ornamente din plante uscate si flori naturale, lumanari, podoabe handmade si altele.

Roadele Pamantului la Brasov

Targul "Roadele Pamantului" reuneste producatori din toata tara, care aduc produse pentru masa de sarbatori, precum drobul, coastele de miel umplute si friptura de miel de la Rupea, dar alte specialitati din carne, branzeturi, prajituri si paine de casa, turta dulce, produsele apicole, conserve, vin si multe altele.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea