De prin lume adunate

#bio #carte #targuri #produse traditionale #handmade

Targuri de Bunavestire in Bucuresti

In fiecare an, pe 25 martie crestinii sarbatoresc Bunavestire. Cu aceasta ocazie si in Bucuresti au loc numeroase targuri interesante. La aceste targuri vei gasi produse traditionale romanesti aduse din toate colturile tarii, alimente si cosmetice bio. Tot in acest weekend iti poti completa garderoba cu haine si accesorii handmade.
 

Targ de Bunavestire la Muzeul Taranului Roman
 

In perioada 25 - 27 martie, la Muzeul Taranului Roman are loc un targ de Bunavestire: Festin Romanesc . La targ esti asteptat alaturi de producatori de bucate traditionale romanesti, europene si alte bunatati. Targul de Blagovestenie iti aduce o multime de surprize.

Zeci de producatori cu bucate traditionale romanesti sunt pregatiti sa iti satisfaca toate poftele. Branzeturi rafinate romanesti si olandeze, pastrame de oaie, gasca sau rata, preparate din carne de porc dupa retete moldovenesti, prajituri maramuresene si muntenesti, turta dulce si cate si mai cate.

Pentru ca inca mai suntem in perioada de post, de la targ poti cumpara produse de calitate la preturi de producator. Vei gasi zacusti de vinete sau de ghebe, dulceturi, paine de casa cu miere si cu alte produse apicole ecologice. La Targul de Blagovestenie te asteapta si mestesugari cu obiecte ceramice, produse de imbracaminte, decoratiuni de interior, bijuterii, tablouri.

Intrarea la targ este libera.
 

organic fest la Sun Plaza
 

Targul Organic Fest isi propune sa transforme alimentatia bio , produsele cosmetice naturale precum si cele de curatenie intr-un reper de urmat. La targ vei gasi la targ o gama larga de produse fara pesticide sau organisme modificate genetic.

Organic Fest promoveaza un mod de viata natural, oferind produse de calitate si alternative pentru un stil de viata organic. Organic Fest este un targ de produse bio si ecologice. Cosmeticele bio, produse de ingrijire si intretinere, alimente fara E-uri, produse de panificatie bio, siropuri fara conservanti, suplimente nutritive, dulciuri bio, cafea dietetica, vinuri pure, lumanari naturale, haine din fibre naturale pentru copii reprezinta oferta targului.

Vizitatoarele beneficiaza de sedinte gratuite de machiaj si pot sa castige kit-uri de produse cosmetice organice. Targul este deschis in perioada 25 - 27 martie, in intervalul orar 11.00 - 18.00.
 

Final Frontier, targul pasionatilor de SF & Fantasy
 

In zilele de 26 si 27 martie la Muzeul Taranului Roman are loc un targ dedicat pasionatilor cartilor SF si Fantasy. Organizatorii aduc la targ intreaga literatura de gen de pe piata romaneasca, cunoscuti autori romani ai genului, cat s invitati din zone conexe: boardgames, benzi desenate, robotica. La targ vei gasi principalele titluri SF & Fantasy in limba romana, aduse de editurile Leda, Millenium Books, Nemira, Tritonic, dar si carti in limba engleza. Tot la targ vei gasi si carti in format digital.

Targul vine si cu numeroase reduceri si oferte speciale la o gama larga de carti. Astfel, poti achizitiona la pret redus antologia Steampunk: a doua revolutie, Orasul oaselor de Cassandra Clare, Cerneala si sange de Stefana Czeller si studiul Utopia Moderna de Mircea Oprita.

Tot la targ poti invata cum se fac benzile desenate in cadrul atelierelor sustinute de artistii revistei Comics. Poti deasemenea patrunde in lumea boardgame-urilor. Daca esti pasionat de robotica,  iti uita robotelul acasa. La targ il poti inscrie la concursuri de sumo fight sau poti afla mai multe despre roboteii facuti acasa.

Final Frontier este un prilej de socializare si un loc de intalnire pentru pasionatii genului. Vor avea loc in fiecare zi dezbateri la care vor participa autori romani de SF&Fantasy. La aceste dezbateri se va discuta pe cele mai diverse teme: vampiri si varcolaci, 2012 si sfarsitul lumii, filosofia si modul de viata Star Wars, elemente fantastice in romanele lui Umberto Eco. De asemenea, sambata va avea loc o discutie in memoria regretatului scriitor Ion Hobana.

Intrarea la targul de carte este libera.
 

E-mariage Fest la Piata Constitutiei
 

In perioada 25 - 27 martie in Piata Constitutiei are loc un targ dedicat celor care se casatoresc. La targ vei gasi rochii de mireasa si de ocazie, invitatii si marturii, servicii foto-video, dj sau formatii. Multe dintre aceste servicii vin cu reduceri avantajoase. In cadrul targului vor avea loc si concursuri cu premii, concerte, surprize cu vedete si prezentari de moda.
 

Green Fair la Green Hours
 

Green Fair este o expozitie cu vanzare de creatii handmade, gazduita in Gradina Green Hours din Bucuresti. In acest weekend, gradina Green Hours te asteapta la prima editie a acestui targ cu articole handmade.

Toate creatiile sunt lucrate manual si in cea mai mare parte din materiale naturale. Hainute pentru copii, papusi din materiale textile, mic mobilier din lemn, accesorii vestimentare, gentute, obiecte de decor interior si bijuterii, sunt cateva din produsele pe care le vei gasi la targ.

Green Fair reuneste creatiile a 30 de tineri artisti si se vrea a fi o manifestare ce promoveaza creativitatea, spiritul tanar si voluntariatul. Portile Green Fair sunt deschise sambata si duminica intre orele 10.00-18.00. Intrarea la targ este libera.
 

Sun Garden Show la Sun Plaza
 

In perioada pana pe 28 aprilie, la Sun Plaza are loc un targ special. Incepand cu luna martie primavara patrunde in Sun Plaza transformand centrul comercial din sudul Bucurestiului intr-o incantatoare gradina. La targ vei avea ocazia de a admira si de a cumpara cele mai frumoase flori.

Sun Garden Show reuneste cei mai importanti “actori” din domeniu, fiecare din ei dovedindu-si “maestria” in arta amenajarii si creand adevarate capodopere in spatiul pus la dispozitie de organizatori. Astfel, fiecare zona expozitionala din mall se va transforma intr-o gradina in adevaratul sens al cuvantului.

Expozitia va reuni producatori si comercianti specializati in plante ornamentale de interior, plante ornamentale pentru balcoane, gradini, parcuri si alte zone verzi, amenajari peisagistice, decoratiuni si aranjamente din flori, suporturi si vase ceramice pentru flori, mobilier pentru gradini si terase, tratamente fitosanitare , seminte din flori, bulbi si arbusti ornamentali.
 

Targ de poezie la institutul cultural francez
 

In cadrul Primaverii poetilor, Institutul Francez organizeaza cea de a doua editie a Targului de poezie. Targul are loc in perioada 23 - 26 martie. Din program fac parte instalatii in atrium, atelier de creatie sonora, patiserii poetice, lecturi bilingve, concerte, concurs de poezie si atelier pentru copii.

In cadrul targului va avea loc si intalnirea lunala a Cercului Poetilor Aparuti si Degustarile literare. De asemenea, o selectie de carti de poezie franceza si romaneasca va fi pusa in vanzare in libraria-cafenea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea