De prin lume adunate

#dulciuri #vintage #targuri #produse traditionale #muzeul taranului roman

Targuri de aprilie in Bucuresti

In acest weekend esti asteptat la targurile organizate in Bucuresti. La aceste targuri vei gasi produse traditionale romanesti, fructe si legume proaspete, prajituri si delicatese dulci, cozonaci si dulciuri din Budapestea. Tot in acest weekend iti poti completa garderoba de primavara cu haine vintage sau realizate de designeri apreciati.

Targul Verde la Muzeul Taranului Roman
 

Sambata, 9 si duminica, 10 aprilie, de dimineata de la ora 9.00 si pana dupa-amiaza la ora 16.00, are loc Targul Verde la Muzeul Taranului Roman. La targ te vor intampina producatori cu verdeturi, cu legume si cu fructe de sezon, florarese cu flori de primavara, dar si multi mesteri populari cu obiecte frumoase.

Profanii se pot rasfata cu pastrama de rata din zona Botosaniului, cu afumaturi fragede ardelenesti de-ti lasa gura apa, cu branza de capra cu seminte de mac sau cu nuci , cu branza de burduf in haina fistichie de brad de la Fundata sau cu cascaval cu piper. Toate sunt pe gustate si pe-ncercate, ca sa iti reamintesti de gustul minunat al produselor traditionale.
 

Choco Fest la SUN PLAZA
 

Choco Fest te asteapta in acest weekend la Centrul Comercial din Piata Sudului. La targ vei gasi prajituri si delicatese din cele mai diverse, de la simplele specialitati din miere, la cozonaci, baclavale cu visine, prajituri de casa si specialitati traditionale maramuresene, dulciuri din Budapesta, ciocolata belgiana cu diferite condimente.

Festivalul debuteaza vineri la ora 10.00 dimineata si se incheie duminica la ora 22.00.
 

Sun Garden Show la Sun Plaza
 

In perioada 18 martie - 28 aprilie, la Sun Plaza are loc un targ special. Incepand cu luna martie primavara patrunde in Sun Plaza transformand centrul comercial din sudul Bucurestiului intr-o incantatoare gradina. La targ vei avea ocazia de a admira si de a cumpara cele mai frumoase flori.

Sun Garden Show reuneste cei mai importanti “actori” din domeniu, fiecare din ei dovedindu-si “maestria” in arta amenajarii si creand adevarate capodopere in spatiul pus la dispozitie de organizatori. Astfel, fiecare zona expozitionala din mall se va transforma intr-o gradina in adevaratul sens al cuvantului.

Expozitia va reuni producatori si comercianti specializati in plante ornamentale de interior, plante ornamentale pentru balcoane, gradini, parcuri si alte zone verzi, amenajari peisagistice, decoratiuni si aranjamente din flori, suporturi si vase ceramice pentru flori, mobilier pentru gradini si terase, tratamente fitosanitare, seminte din flori, bulbi si arbusti ornamentali.
 

Targul vintage Absolutely Fabulous la villa Rodizio
 

Duminica, 10 aprilie, la restaurantul villa rodizio are loc o noua editie a targului de haine si accesorii vintage Absolutely Fabulous. In luna aprilie sa fii absolutely fabulous, inseamna sa fii neconventionala, boema si sa sfidezi tendintele modei mainstream, alegand stilul nomad atat de popular miscarii boeme din Franta. Acest stil va fi reinterpretat in forme boho-chic, ashcan chic sau luxe grunge.

La acest targ vei gasi piese si accesorii semnate de tineri designeri romani, precum si piese vintage apartinand unor branduri cunoscute pe plan mondial.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea