De prin lume adunate

#timp liber #targuri #evenimente #evenimente bucuresti # targu rechizite scoala

Targuri cu rechizite pentru scoala

Inainte de inceperea unui nou an scolar, in Bucuresti au loc cateva targuri unde parintii si copiii vor gasi tot ce au nevoie pentru scoala. De la caiete si manuale, pana la ghiozdane si jocuri educationale, la aceste targuri vei avea numeroase surprize.

Expo Start School la Plaza Romania Mall

Peste 30 de expozanti ii vor astepta pe parinti, alaturi de copii, cu o variata oferta de rechizite, uniforme, echipamente pentru sport, dar si spectacole si jocuri educationale.

Targul Expo Start School devine timp de doua weekend-uri locul mult asteptat de parinti, dar si de copiii lor. In mall-urile Bucuresti Mall si Plaza Romania cele mai avantajoase oferte scolare atat la imbracaminte cat si la carti, instrumente de scris, jocuri educationale si multe altele, precum si o serie de activitati de distractie pentru cei mici.

In cadrul targului nu vor lipsi nici spectacole de muzica si dans, demonstratiile de karate, vernisajele sustinute de aproximativ o mie de copii talentati de la cluburile participante, ateliere de creatie, lectii de origami, pictura pe sticla sau chitara.

Spatiile de joaca si de relaxare vor fi amenajate in aer liber, unde vor avea loc workshop-uri, testari de produse, prezentari de moda si un concert de muzica reggae. Accesul este liber, iar pe durata targului vizitatorii sunt asteptati in intervalul orar 10.00 - 22.00.

Scolaresti la Carturesti

La Carturesti elevii vor gasi cele mai bune si mai frumoase ghiozdane si rucsacuri, obiecte de scris, desenat si pictat, rechizite, caiete si agende, blocuri de desen.

Tot aici vor gasi peste 1000 de manuale si caiete auxiliare, culegeri, carti din bibliografia scolara, atlase, caiete si indrumatoare pentru gradinita, ciclu primar, gimnazial si liceal, dictionare, ghiduri de conversatie, jocuri logice, de memorie si inteligenta, perspicacitate, concentrare, materiale de studiu in si pentru limba engleza destinate elevilor si profesorilor de la edituri renumite ca Macmillan, Cambridge sau Oxford University.

Targul de "tot ce iti trebuie la scoala" tine pana in 30 septembrie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea