De prin lume adunate

#targuri #craciun #Targuri craciun #delicatese craciun

Targuri cu delicatese de Craciun

In perioada premergatoare sarbatorilor de iarna, in Bucuresti si in tara se deschid numeroase targuri unde vizitiatorii vor gasi delicatese culinare, dulciuri si produse tradtionale. Afla mai jos ce targuri poti bifa in agenda pentru o masa de Craciun bogata!

Cozonoci si prajituri la Casa lui Mos Craciun. In perioada 20-23 decembrie, se deschid portile Casei lui Mos Craciun, unde elfii si craciunitele vor purta vizitatorii in atmosfera magica a sarbatorilor de iarna. Aici vor gasi cozonaci si alte produse traditionale de sezon, precum toba, carnati, tochitura, sarmale si vin.

Targ cu delicatese culturale la Fundatia Calea Victoriei. In perioada 20 - 21 decembrie, la Fundatia Calea Victoriei de pe strada Caimatei are loc un targ cu delicatese de Craciun. Astfel, vizitatorii vor gasi aici pictura pe sticla, cruci din ceramica, podoabe de pom, ilustratii pentru copii, masti pictate, felicitari de Craciun, CD-uri cu muzica bizantina, poezii personalizate, papusi si multe alte bunatati.

Targ Slow Food la Brasov. Pana pe 23 decembrie, la Brasov are loc Targul Roadele Pamantului. Vizitatorii vor gasi aici produse traditionale pentru masa de Craciun, dulciuri si multe alte bunatati. Targul se desfasoara la International Center Brasov, bd. Vlahuta, nr. 10.



Sursa foto: birminghamofftrack.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea