De prin lume adunate

#vintage #cadouri #sfantul valentin #targuri #handmade #valentine's day

Targuri cu cadouri de Valentine's Day

In acest weekend, Bucurestiul devine Orasul Iubirii. Inimioare, ursuleti din plus, ciocolata si flori sunt doar cateva dintre cadourile pe care le vei gasi la targurile care se organizeaza cu ocazia Valentine's Day. La targuri vei mai gasi si bijuterii, accesorii handmade si vintage si multe alte cadouri speciale.


 

desert expo de Valentine's Day
 

In perioada 11 - 13 februarie, la Sun Plaza din Bucuresti are loc targul Desert Expo. La Desert Expo vei gasi si prajiturele, ciocolata, delicatese, praline, trufe, martipan, gemuri cu diferite arome, torturi, vinuri, produse de patiserie, creme, biscuiti, waffe, baclava, fructe procesate, dulciuri regionale, cafea, ceai, ciocolata calda sau produse din tutun.

La acest targ vei gasi si aparate si ustensile pentru bucatarie, obiecte pentru decorarea mesei, ingrediente pentru gatit sau carti de bucatarie.

Vizitatorii vor avea parte de degustari de produse si promotii, totul fiind acompaniat de muzica clasica, jazz si "muzica sweet".
 

Targ de cadouri Amore, Love, Iubire la Universitate
 

Targul Amore, Love, Iubire se desfasoara in perioada 07 - 14 februarie in incinta statiei de metrou de la pasajul Intercontinental de la Universitate. La acest targ chiar Cupidon va fi in preajma, cu sagetile dragostei in tolba, pentru a uni macar pentru cateva zile, indragostitii popositi la targ.

La targ vei gasi cadoul potrivit pentru iubitul sau iubita ta sau pentru cineva drag. Ciocolata, pernute inimioare, sapunuri parfumate cu arome de trandafiri, uleiuri de masaj, lumanari, toate speciale pentru aceste zile pline de romantism. Pietre sempretioase vor sclipi in toate culorile pentru a te face si mai iubit, montate in bijuterii create special de maini dibace.
 

Valentine's Day Fair la Sala Dalles
 

In perioada 9 - 14 februarie, la Sala Dalles din capitala se deschide targul cu cadouri pentru Ziua Indragostitilor. Acest targ este locul unde vei gsi cadouri inspirate, care vor exprima cele mai frumoase ganduri si emotii fata de aceea persoana unica si speciala din viata ta. La Valentine's Day Fair vei gasi decoratiuni pretioase, lucrate dupa metoda tiffany, masti venetiene sau accesorii provensale.

De la targ nu lipsesc nici bijuteriile si lumarile lucrate manual, cu arome si forme originale, dulciurile din martipan sau ciocolata. Tot la targul de la Sala Dalles vei gasi si creatii handmade, accesorii si multe alte cadouri speciale.

Valentine's Day Fair este deschis zilnic, intre orele 10.00 si 20.00.
 

Choco Fest de Valentine's Day la Sala Radio
 

Festivalul de dulciuri Choco Fest are loc in perioada 11 - 13 februarie la Sala Radio, in Foaierul Temisana.Aici vei gasi prajituri si delicatese din cele mai diverse, de la simplele specialitati din miere, la cozonaci, baclavale cu visine, prajituri de casa si specialitati traditionale maramuresene, dulciuri din Budapesta, praline belgiene , cupcakes, dulciuri grecesti, ciocolata cu piper si nenumaratele sortimente de cafea.

La targ vei mai gasi si dulciuri dietetice, pentru cei care se feresc de zahar. Gurmanzii pot castiga dulciuri, in timp ce copii se pot lasa pictati pe fata, ori fabrica diverse forme din baloane.
 

Gl’Amour de Valentine's Day
 

In zilele de 12 si 13 februarie, pasionatele de shopping vor avea ocazia sa aleaga dintre bijuterii unicat , piese vintage sau produse handmade. Targul se desfasoara in centrul vechi al Bucurestiului, in Memento Pub. De asemenea, la targ vei putea cunoaste creatori de moda  la o ceasca de cafea sau chiar la o degustare de produse surpriza, oferite de Bacania Veche.
 

Fashion in Love de Sfantul Valentin
 

Targul de haine si accesorii semnate de tineri designeri romani, Fashion in Love by Wonder Lolita, ti-a pregatit numeroase surprize si cadouri speciale de Ziua Indragostitlor. La targ vei gasi accesorii, haine, incaltaminte si vei putea participa la sedinte de machiaj.

Printre cei ale caror creatii vor putea fi admirate la targ se numara Wonder Lolita, Fabrica de Zorzoane, Lust of Creation, Mineli Boutique by Eve, Alin Dinica, Alexadra Filimon, Tricouri Antante, Alice Lopez, Diana Antohi si L-kit.

Targul are loc la restaurantul Dinette, din centrul vechi al Bucurestiului, pe strada Covaci, la numarul 6.
 

Vintage Shopping Days pentru indragostiti
 

De Ziua Indragostitilor poti cauta cadouri speciale la targul cu produse vintage si handmade. Old Cityte invita la o calatorie de doua zile prin lumea hainelor vintage si a accesoriilor lucrate manual. Va fi o ocazie potrvita pentru a petrece weekendul cu partenerul sau prietenele. La targ vei gasi zeci de hainute si accesorii, iar dupa shopping poti savura din bunatatile din meniul casei.

Organizatorii au pregatit o atmosfera speciala, cu muzica anilor ’70 si '80 si multe povesti vintage si handmade. Printre expozanti, ii vei descoperi pe Utopic Art, Onix Shop, Crazy For Vintage, Povesti Crosetate, Papaya Handmade, Valentina Handmade, Lavinia Voicu, Miss Rodica, Sephora-Matteo, Adelina Bortan si Ovidiu Ciucu. La targ vei gasi brose, bratari, cercei, multa dantela, coliere unicat, obiecte vestimentare pictate manual, dar si haine de inspiratie retro sau vintage.
 

Valentine’s Gifts la Romexpo
 

In perioada 10 - 13 februarie, la Romexpo are loc un targ de cadouri dedicat zilei indragostitilor. De Valentine's Day, toti indragostiti sunt astepati la targ cu numeroase oferte speciale si cadouri pentru persoana draga.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea