De prin lume adunate

#targuri #evenimente #targuri de paste #evenimente bucuresti

Targuri cu cadouri de Paste in Bucuresti

De Paste, Bucurestiul imbraca haine de sarbatoare si organizeaza numeroase targuri cu specific. La aceste targuri vei gasi numeroase produse traditionale, cadouri si dulciuri, numai bune de pus pe masa de sarbatoare sau de oferit celor dragi.

Targul de Pasti al Bucurestilor

Targul de Pasti al Bucurestilor marcheaza lansarea unui spatiu de joaca al spiritului creativ bucurestean. Evenimentul se desfasoara in perioada 5 - 8 aprilie, in cadrul spatiului expozitional Bell'Agio Casa. In cele patru zile ale targului, vizitatorii sunt implicati in momente interactive, care pun in valoare talentul si tehnicile prezentate de artisti grafitti, pictori, ceramisti, sculptori, dansatori, cantareti si maestri populari.

Organizatorii doresc sa promoveze un nou concept de eveniment cu vanzare, in care vizitatorii sa exploreze specificul autentic muntenesc, ardelenesc, moldovenesc si dobrogean, recreat la Bucuresti de maestrii populari si producatorii autentici.

Un spatiu generos va fi rezervat produselor alimentare specifice Pastilor, dar vizitatorii vor avea la dispozitie si standuri cu produse de design interior, artizanat, cofetarii, patiserii, florarii, librarii, jucarii, parfumerii, sau delicatese. Pe durata targului se vor organiza spectacole, expozitii si concursuri pentru copii si familii.

Targul Carturestilor de Pasti

De pe 2 pana pe 14 aprilie la Carturesti se instaleaza micul targ de cadouri destepte, editia de Pasti. Aici vei gasi o serie de bunatati, speciale pentru iubitorii de frumos. In oferta de baza, cei de la Carturesti pun accent pe gastronomie si carti ilustrate cu o oferta 2+1 la titlurile editurii House of Guides. Nume importante ale literaturii contemporane se vor regasi in colectia TOP 10+ , de la editura Polirom.

Nu vor lipsi nici cele mai noi aparitii din muzica si film. La raftul cu delicatese se vor afla savuroasele ceaiuri si infuzii de plante, turta dulce secuiasca, ciocolatele bio, dulceturi sau vinuri de soi.

Cu iepurasul prin Obor

Si in acest an, Parcul Obor se anima cu zeci de casute de lemn si standuri expozitionale unde mesterii populari si producatorii va asteapta cu minunate decoratiuni si produse traditionale specifice Sarbatorilor Pascale.

Targul este deschis zilnic si te asteapta cu turta dulce, cozonaci, oua incondeiate, decoratiuni de Paste, ciocolata si alte dulciuri. Tot aici vei gasi cadouri inedite, degustari si produse traditionale, articole de artizanat realizate de mesteri populari.

Pe lânga acestea, copiii se vor bucura si de prezenta iepurasilor pufosi sau tot felul de idei noi pentru decorurile de Paste. Pe aleile parcului Obor sunt montate peste 30 de casute de lemn, frumos impodobite si ornate cu motive traditionale, din care se comercializeaza produsele alimentare din cele mai diverse, pentru toate gusturile si buzunarele.

Targul de Paste in Parcul IOR

Targul este compus din casute din lemn, in care vizitatorii vor gasi produse si obiecte specifice sarbatorilor pascale si este deschis de pe 6 aprilie.

Vor fi amenajate standuri cu decoratiuni specifice sarbatorilor, jucarii, obiecte realizate de artisti populari si artisti plastici, bauturi, suveniruri, cosmetice, oferte turistice, carti, enciclopedii gastronomice, reviste de specialitate, precum si produse alimentare traditionale din aceeasi diversitate culturala.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea