De prin lume adunate

#vintage #targuri #antichitati # produse tradiionale

Targuri cu bunatati traditionale si cosmetice bio in Bucuresti

In acest weeend in Bucuresti au loc cateva targuri interesante. Vremea se anunta frumoasa, asa ca noi iti recomandam sa faci plimbare pe Kiseleff la targul de antichitati sau la piata Earth Market de la The ARK unde vei gasi produse traditionale romanesti. Tot in acest weekend la targuri vei gasi si cosmetice bio, produse handmade, vintage si solutii pentru florile din gradina ta.
 

Piata Earth Market la Targul Taranului
 

In acest weekend, in zilele de 2 si 3 aprilie, la Targului Taranului organizat la The ARK Bursa Marfurilor Creative are loc piata Earth Market. La aceasta editie a targului vei gasi afumaturi de la familia Oancea, branzeturi si produse afumate din carne de la familia Bangala, mezeluri bucovinene de la familia Schwarz, produse traditionale Teyssier, mezeluri din retete de la 1873, prajituri sasesti de la familia Mistreanu, suc de mere Valea Mare din mere de la Pravat, branza de capra de la Ionesti.

La targ vei mai gasi si specialitati din paine de la Creatorii de paine, verdeturi, vin de la Domeniile Franco-Romane, ulei din Thassos si dulciuri.

Targul are loc la The ARK Bursa Marfurilor Creative, in apropiere de piata de flori Cosbuc. Evenimentul este deschis intre orele 9 - 17 (sambata) si 9.00 - 14.00 (duminica). Intrarea este libera.
 

Body Mind Spirit festival la Sala Palatului
 

In perioada 1 - 3 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti are loc targul Body Mind Spirit Festival. De la produse naturiste si cosmetice la fitness si dezvoltare personala, in cadrul Body Mind Spirit festival exista cate ceva pentru fiecare vizitator interesat de un stil de viata mai sanatos si mai implinit.

Fie ca esti in cautare de informatii sau de inspiratie, Body Mind Spirit Festival te invita sa-ti stimulezi mintea, sa-ti revitalizezi corpul si sa-ti implinesti sufletul.

Targul este deschis intre orele 10.00 - 20.00. Intrarea la eveniment este libera.
 

Dress to Impress la Margo Lounge
 

In zilele de 2 si 3 aprilie, la Margo Lounge din centrul vechi al capitalei are loc targul Dress to Impress. Dress to Impress te invita sa iti schimbi sau sa iti reinnoiesti garderoba la inceputul sezonului. Culori si texturi, creatii mai noi sau mai vechi, vintage, handmade sau semnate de designeri sunt doar cateva dintre lucrurile pe care le vie descoperi la targ.

Aici vei mai gasi si piese minimaliste, culori neutre, skinny jeans negri, balerini, bijuterii, berete si esarfe vaporoase pentr un stil vestimentar unic.

Targul este deschis in clubul Margo Lounge, de pe strada Lipscani, la numarul 29. Este deschis intre orele 12.00 - 19.00. Intrarea este libera.
 

Garden Life la Baneasa Shopping City
 

In perioada 1 - 3 aprilie, la Baneasa Shopping City are loc un eveniment dedicat iubitorilor de flori. Pasionatii de gradinarit si nu numai, sunt invitati sa viziteze GardenLife, o expozitie dedicata amenajarii gradinii si terasei.

Daca doresti sa iti transformi gradina intr-un loc de relaxare pentru intreaga familie, Garden Life iti prezinta cele mai noi idei de proiectare si arhitectura peisagistica, plante decorative, arbusti, mobilier pentru gradina, ustensile si masini pentru gradinarit.

La eveniment vei gasi si numeroase echipamente de ultima generatie, care te vor ajuta sa iti transformi gradina intr-un paradis verde.
 

Targ de antichitati pe Soseaua Kiseleff
 

Targul de Antichitati aduce investirea in lucrul de calitate si accesul usor la produsele culturale si lucrarile autentice. Varietatea de obiecte vechi pe care le vei gasi la acest targ saptamanal include antichitati veritabile precum editii de colectie, fotografii din secolul al XIX-lea, piese de mic mobilier, tablouri, icoane, colectii de orologerie, monede, ilustrate, stampe, viniluri si placi de patefon si gramofon.

In cadrul fiecarei expozitii veti putea gasi peste 50 de colectionari din Brasov, Timisoara, Sf. Gheorghe, Buzau, Galati, Braila, Iasi si Bucuresti. Targul este deschis in perioada 1 - 3 aprilie, intre orele 10.00 - 19.00, in alveola de pe Soseaua Kiseleff. Accesul publicului este liber.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea