De prin lume adunate

#tarja turunen #targuri bucuresti #dulciuri #noiembrie

Targuri cu bunatati in luna noiembrie

In luna noiembrie, in Bucuresti au loc cateva targuri culinare unde gurmanzii se vor rasfata cu preparate traditionale si delicatese gourmet. Din oferta targurilor nu lipsesc dulciurile rafinate, cafeaua, ciocolata sau ceaiurile exotice.


Festivalul " Dulciuri pentru toti "


Festivalul "Dulciuri pentru toti" este prima manifestare din Romania care reuneste cofetariile, patiseriile, firmele de catering, mari producatori si distribuitori de dulciuri intr-un eveniment rafinat si delicios.

Desfasurat la Sala Palatului, festivalul a devenit un eveniment traditional in Romania, care promoveaza specialistii in domeniu. Pretul biletului de intrare este de 5 lei. Copiii pana in 12 ani beneficiaza de acces gratuit.

Festivalul "Dulciuri pentru toti" se desfasoara in perioada 24 - 27 noiembrie, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti.


Cafe & Chocolat , expozitie de ceai, cafea si ciocolata


In perioada 3 - 6 noiembrie, la Romexpo are loc targul de ceai, cafea si ciocolata Cafe & Chocolat. Targul este dedicat iubitorilor de cafea, ciocolata, ceai si gustari dulci. Astfel, la targ vei gasi numeroase sortimente de cafea, ceai, ciocolata, gustari dulci, dar si utilaje, echipamente si mobilier pentru prelucrarea cafelei si ciocolatei.

Cafeaua si ciocolata reprezinta un stil de viata iar la targ vei afla mai multe despre cultura acestor delicatese.


Art Cuisine Festival, expozitie de produse gourmet si gastronomie


Art Cuisine Festival, expozitie de produse gourmet si gastronomie are loc la Complexul Expozitional Romexpo in perioada 3 - 6 noiembrie. Aici vei gasi produse culinare delicioase, pentru toate gusturile. In perioada expozitiei vor avea loc demonstratii de gastronomie sustinute de maestri ai artei culinare.


Targ de produse traditionale


Targul de produse traditionale se desfasoara in perioada 16 - 19 noiembrie, in casutele de pe Aleea Negustorilor. La targ vei gasi expozanti de produse alimentare traditionale cat si mestesugari si comercianti de obiecte de artizanat de cele mai diverse categorii.

De aici poti cumpara carne si produse din carne, peste, paine si produse de panificatie si patiserie, lapte, lactate, legume, fructe, miere si produse apicole, dar si bauturi si produse de artizanat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea