De prin lume adunate

#targuri #produse traditionale #the ark

Targul Taranului Roman se redeschide la The ARK

se redeschide in anul 2011 cu GourmeTraditional. Targul Taranului reincepe din ianuarie, in zilele de 15 si 16 ianuarie , la ARK-Bursa Marfurilor, in Bucuresti. Este un proiect non-profit dedicat sprijinirii fermierilor, sustinerii renasterii produselor locale, cu scop cultural si educational, al Grupului de Initiativa .

Targul Taranului este o piata model, in care publicul va gasi produse de calitate, gustoase, curate si corect pretuite. Cei din spatele tejghelelor sunt cei care au preparat si supravegheat realizarea produselor locale prezentate. 

Gama GourmeTraditional a fost creata de de l’Arte, in anul 2010, in Fagaras. Abundenta de fructe si legume din Tara Fagarasului au dus la deschiderea unui mic atelier de delicatese .

Produsele pe care le vei gasi la acest targ sunt variate si pentru toate gusturile. Astfel, poti cumpara de brad, gemu si sirop de capsuni, dulceata si sirop de mure, de zmeura, sirop de soc, sirop si dulceata de visine, gemul de caise cu alune, dulceata si sirop de afine de padure sau dulceata si .

Tot de la targ poti achizitiona si gem de prune cu cuisoare sau cu nuca , pasta de macese, zacusca de vinete, de fasole si de ciuperci si multe alte bunatati.

Targul este deschis la The ARK, in zilele de sambata si duminica, intre orele 9.00 - 17.00 (sambata) si 9.00 - 14.00 (duminica).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea