De prin lume adunate

#targ #produse traditionale #bio #eco

Targul pentru O Viata Sanatoasa

In perioada 18 - 20 iunie are loc la Muzeul Municipiului Bucuresti Targul pentru O Viata Sanatoasa. Inainte de concediu esti asteptat in curtea muzeului cu produse traditionale romanesti si internationale.

La acest targ vei gasi miere. magiun, branza, produse din carne, ulei presat la rece, paine, ciocolata de casa, covrigi, turta dulce, cozonac, prajituri de casa, colac secuiesc original, vin, palinca, tuica, suc natural de mere, suc natural de pere si multe alte bunatati. Tot la acest targ vei avea ocazia sa desgusti halvita din miere de salcam.

 

Produse ecologice apetisante

 

Gratarele cu mici, carnati, piept de pui si vita, toate ecologice care sunt atat de apetisante, sarmalele ca la mama acasa, placintele moldovenesti si prajiturile de casa va asteapta pentru a va satisface poftele culinare. Iubitorii de produse apicole sunt invitati sa deguste unul dintre rarele sortimente regasite la targul pentru o viata sanatoasa: miere de castane, miere de lavanda, miere de afine, miere de rapita, miere de zmeura, miere cu migdale sau cu nuci, energizant natural din ingrediente apicole cu polen si nuca, propolis si multe altele.

La targ se gasesc si produse alimentare BIO, importate din tari europene precum Italia, Franta sau Spania. O alta noutate a evenimentului este data de produsele traditionale italienesti, precum branzeturi, masline, uleiuri, pe care le poti degusta.

Targul este deschis intre orele 8.00 - 20.00, de vineri pana sambata.

Sursa foto : evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea