De prin lume adunate

#martisor #targ #muzeul taranului roman #martisoare #martie

Targul Martisorului la Muzeul Taranului Roman

In perioada 25 februarie - 1 martie, la Muzeul Taranului Roman din Bucuresti are loc Targul Martisorului. 300 de mesteri tarani, artisti plastici si studenti te asteapta sa targuiti martisoare cu vino-ncoa.

La targ vei gasi martisorul traditional de Bucovina sau Bistrita, martisoare de criza si suprarealiste, martisoare trendy, emo sau catchy si martisoare pentur toate buzunarele. Nu vor lipsi nici martisoarele gastronomice: turta dulce, dulceturi, zacusca, gem de prune, kurtos kalacs , prajiturele de Alexandria si de Baia Mare, suc de mere de Malancrav, miere si alte bunatati.

Pentru cei mici sunt si martisoare jucate. Duminica, 27 februarie, de la ora 12.30, la Clubul taranului , Trupa de copii a atelierului de teatru de la MTR, coordonat de Beatrice Iordan, va sustine piesa de teatru de animatie Zana din stejarul cu trei crengi. Piesa va fi insotita de muzica live.

Fie ca le vei lua de drag, pentru a le purta, fie ca le vei darui, fie crezi ca iti vor aduce noroc sau ca va vor feri de rele, vei avea de unde alege martisoare potrivite pentru oricine.

Targul este deschis intre orele 10.00 - 18.00. Pretul unui bilet este de 4 lei integral si 2 lei redus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea