De prin lume adunate

#targuri #evenimente #evenimente bucuresti #targ bijuterii #bijuterie contemporana

Targul de Bijuterie Contemporana Autor la Sala Dalles

Editia a VII-a a celui mai mare targ de bijuterie contemporana din Romania se va desfasura pe 12 si 13 mai la Sala Dalles din Bucuresti. Evenimentul, organizat de Autor Bijuterie Contemporana, va fi deschis publicului intre orele 11.00 - 20.00 si va aduce in premiera cele mai noi colectii de bijuterie realizate de cei mai creativi designeri romani.

La evenimentul din aceasta primavara sunt asteptati peste 3000 de vizitatori care vor face cunostinta cu noile tendinte in bijuteria contemporana. Dan Piersinaru si-a propus ca fiecare editie sa construiasca si sa impulsioneze creatia de bijuterie contemporana in Romania.

Bijuterii concept la Targul Autor

"Bijuteria de autor, este o forma de arta, insa are finalitate doar in momentul in care este purtata. Este acea bijuterie care vorbeste despre tine ca individ, fiind o extensie a personalitatii tale pentru ca incapsuleaza in ea un mesaj concept. Iar, ceea ce face Targul de bijuterie Autor este sa faciliteze accesul direct al celor ce isi doresc acest tip de bijuterie catre creatorul ei. Bijuteria de autor romaneasca este valoroasa prin valentele creative pe care le contine si este inca la preturi ce pot sfida concurenta internationala", declara acesta.

Focus Designer la cea de -a VII -a editie a Targului de Bijuterie Contemporana va fi Ana Wagner. La Targul Autor, Ana Wagner va lansa o noua colectie spectaculoasa de bijuterii, "Gradina cu giuvaiere", si va face vizitatorilor o demonstratie live de arta a picturii manuale pe portelan.

Monturi fine din argint si aur

Prin colectia de bijuterii "Gradina cu giuvaiere" artista doreste o apropiere mai intima a creatiilor casei Wagner de public, printr-o formula a elegantei. In cadrul Targului AUTOR, Ana Wagner ne va invita sa descoperim povesti spuse pe portelan cu gradini paradisiace si peisaje fantastice, armonizate ca ritm si proportii cu monturile fine de argint sau aur si cu cromatica rafinata a pietrelor.

Piesele din noua colectie "Gradina cu giuvaiere" sunt mici comori de arta lucrate manual cu pasiune in atelierul de creatie Wagner ce pot fi transmise din generatie in generatie.

Targul Autor este un eveniment bianual cu o editie de primavara si o editie de toamna. Editia trecuta a avut loc pe 5 si 6 noiembrie 2011 si a numarat peste 2500 de vizitatori. Pretul de intrare la targ este de 10 lei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea