De prin lume adunate

#targ #produse traditionale

Targ taranesc in Piata Drumul Taberei

Targul "Roadele Toamnei" are loc in acest weekend pe platforma parcarii din fata Pietei Drumul Taberei.  Evenimentul, care va avea loc la fiecare sfarsit de saptamana , vine cu o oferta bogata de fructe si legume.

Toate fructele si legumele de la targ sunt la preturi de producator. La targ vei mai gasi si produse traditionale romanesti din toate regiunile tarii, podoabe, jucarii de lemn, decoratiuni si vestimentatie lucrate manual sau traditionale.

Bucurestenii vor avea posibilitatea sa deguste si sa cumpere din toate "roadele toamnei". Pe tarabe se vor gasi miere si produse apicole , paine traditionala romaneasca, colaci secuiesti, vinuri de la Valea Calugareasca si Urlati, covrigii de Brasov, palinca de Maramures, tuica de Salaj sau Arges, branza si produse din carne din zona Branului si Sibiului si multe alte bunatati.

Atmosfera de sarbatoare a toamnei va fi completata si de gratarul unde vor sfarai mititeii si fripturile rumenite pe jar.
Iubitorii dulciurilor vor regasi la targ prajiturile de casa pregatite de gospodinele maramuresene, turta dulce si kurtos kalacs din Harghita si cozonacul traditional din Bucovina.

Targul este deschis in fiecare saptamana, de vineri pana duminica, intre orele 7.00-19.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea