De prin lume adunate

#carturesti #bijuterii #targ

Targ romanesc de bijuterie de designer

Sambata, 4 aprilie, intre orele 11.00 - 20.00, cunoscatorii si pasionatii de bijuterie contemporana de designer sunt asteptati sa descopere nume consacrate, dar si nume noi ale designului romanesc de bijuterie, in cadrul unui proiect unic in Romania.
Autor
este primul targ romanesc de profil si este gazduit de spatiul de la subsolul librariei Carturesti, sub_Carturesti. Targul isi propune sa aduca publicul fata in fata cu bijuterii care au ca miza conceptul, unicitatea, originalitatea si autenticitatea.
Acest eveniment isi doreste sa familiarizeze publicul cu bijuteria de autor, sa creeze un spatiu de intimitate cu aceste obiecte si sa puna in valoare nume cunoscute, dar si nume emergente de designeri.
Targul reuneste nume precum Mihaela Tarhuna, Carla Szabo, Mihaela Zvinca, Andra Lupu, Roxana Davidescu, Ana Wagner, Maria Filipescu, Alina Bancila , Jennifer Delplanque, Lola Dream Factory, Elena Crisan, Alexandru Lupu, Ioana Matei, Radha, Raluca Dracea, Oana Pop, Dana Stefanoiu, Raluca Buzura, brandurile Acarete si Freevole.
Aceste creatii pot fi achizitionate la pret de designer, de catre toti cei ce vor calca pragul targului. Intrarea la eveniment este de 15 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea