De prin lume adunate

#targ #targul pentru o viata sanatoasa #produse bio #handmade

Targ pentru o viata sanatoasa

In perioada 18-20 decembrie, la Muzeul Municipiului Bucuresti , din Piata Universitatii, vis-a-vis de Spitalul Coltea, are loc Targul pentru O Viata Sanatoasa .

Va vor incanta privirile si gustul produse alimentare naturale traditionale si BIO, legume, fructe, miere, magiun, branza, produse din carne, ulei, paine, ciocolata, ceaiuri, produse genti de vase, detergenti de imbracaminte, vopseluri naturale si BIO, imbracaminte, hand-made, edituri. Bineinteles ca nici de aceasta data nu va lipsi sectiunea BIO.

Atat organizatorii cat si expozantii va asteapta cu preturi de producator si cu nenumarate surprize si promotii. In decembrie la va asteapta noi surprize: invitat special este Craciun, care va sta pe tronul lui si va asculta dorintele copiilor.

Targul pentru o viata sanatoasa este un mod relaxant si placut de a va aproviziona cu cele necesare, o alternativa la mersul la cumparaturi atat de obositor din week-end. Astfel, cumparaturile dumneavoastra vor deveni mult mai ieftine si mai agreabile. Programul targului de la Palatul Sutu este intre orele 10.00- 20.00, iar intrarea este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea