De prin lume adunate

#targ #cadouri #handmade #8 martie

Targ de produse lucrate manual de Ziua Femeii

Prima saptamana din luna martie este saptamana tuturor doamnelor si domnisoarelor, perioada de alint si rasfat. Incepe delicat cu Martisorul si se incheie cu ziua de 8 Martie, ziua tuturor mamelor si femeilor. Pentru ca o astfel de ocazie deosebita nu trebuie sa treaca neobservata, I Love Handmade te asteapta la un targ de accesorii si decoratiuni lucrate manual.

Fie ca esti in cautarea unui cadou unic, fie ca doresti sa cumperi ceva pentru tine, la targul I Love Handmade  vei gasi de toate. Numerosi artizani si tineri artisti isi vor prezenta cele mai noi creatii lucrate manual.

Printre standurile lor vei gasi si cercei si margele lucrate din lut, lemn sau pasta fimo, accesorii din matase si tul, brose fantezie, foto accesorizate.

Te vor astepta si obiecte de decor pictate, dar si sapunuri si cosmetice naturale .

Targul are loc in zilele de 5 si 6 martie la Palatul Voievodal Curtea Veche, in Centrul Istoric langa Hanul lui Manuc , intre orele 10.00 18.00. Intrarea este gratuita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea