De prin lume adunate

#best fest summer camp # targ de moda # accesorii hand made

Targ de moda la B'ESTFEST Summer Camp

Vara aceasta B'ESTFEST Summer Camp se transforma intr-o tabara de vacanta de unde nu poate lipsi zona de Bazzar. Fanii festivalului vor avea posibilitatea sa isi achizitioneze o multime de obiecte de colectie, accesorii hand made sau piese vestimentare de diferite stiluri. B'ESTFEST Summer Camp 2011 se va desfasura in perioada 1 - 3 iulie, la iarba verde, pe malul lacului Pasarea din comuna Tunari. Pe afis sunt incluse nume precum Skunk Anansie , Mika, Asian Dub Foundation , LAMB, Pendulum, House of Pain, Flogging Molly, Hadouken!, Caspa, NAPT sau Nero.

La B'ESTFEST Summer Camp in spatiul de festival va fi amenajata si o zona de Bazzar de unde toti cei prezenti isi pot achitiona obiecte unicat, handmade, vintage sau urban wear. Printre magazinele prezente anul acesta la festival se numara:

Hippie Hippie Shake , un magazin cu traditie si extrem de cunoscut in randul fashionistelor care isi doresc sa poarte tinute iesite din tipar dar in acelasi timp dupa ultimile tendinte din moda.

Base Shop este cel mai vechi skate shop bucurestean. Magazinul este situat in Centrul Istoric in spatele Hanului lui Manuc. Ofera o gama larga de imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru persoanele cool, trendy si cu un stil urban.

City Shop este primul urban boutique de accesorii vestimentare din Bucuresti fiind in prezent shop-ul cu cele mai cool accesorii din capitala.

Jewelry IT se adreaza persoanelor tinere, inovative, dornice sa iasa din tipar prin intermediul accesoriilor pe care le poarta. Bjuteriile realizate de Alin Teglas sunt diferite gratie materialelor folosite: dischete, butoane de tastatura, banda de caseta etc. Gama de produse este extrem de variata, artistul realizand atat inele, bratari si coliere, dar si genti (din dischete) si lampi de camera (din cd-uri)

Boutique-ul Mademoiselle de Bucarest ofera o multime de modele de cercei modelati si pictati manual, fiecare model fiind diferit si destinat persoanelor cochete, creative si in acelasi timp dornice sa iasa din tipare.

Brandul Bipolar este un mix de stiluri, texturi si de idei ce promoveaza atat eleganta anilor '20 si '50 cu elemente punk-rock cat si luxul ce vine din calitatea materialelor intaietate avand cele naturale (matase, bumbac, in, stofe de lana sau piele naturala).

Forever Young este construit de un grup de tineri artisti care incearca de cativa ani sa si puna amprenta in moda romaneasca cu originalitate si diversitate Magazinul se adreseaza tinerilor, in special celor tineri in spirit care apreciaza arta si munca depusa in realizarea bijuteriilor si accesoriilor realizate manual.

Totodata, in zona de Bazzar se vor afla magazinul Paga Shop si Military Trend care vor pune la dispozitia publicului un stand de unde se vor putea achizitiona atat corturi, cat si saci de dormit, aparate anti insecte precum si alte echipamente de camping. Pasionatii de biciclete si ciclism isi pot achizitiona la randul lor cele mai noi modele din zona de Bazzar unde vor fi disponibile bike-uri Stevens dar si echipamete de ciclism Zakudo.

B'ESTFEST Summer Camp 2011 va avea loc vara aceasta in perioada 1 - 3 iulie, intr-o noua locatie in nordul Bucurestiului, in zona Pipera - Tunari, la doar 10 minute de Piata Presei Libere. Line-up-ul festivalului va include nume precum Skunk Anansie, Mika, Asian Dub Foundation, LAMB, Pendulum, House of Pain, flogging molly si Hadouken!, Caspa, NAPT, Nero dar si nume autohtone, printre care se afla Suie Paparude, OCS, Travka, Magnolia, Coma si Sarmalele Reci.

Biletele pentru aceasta editie sunt in prezent disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul pentru acces in camping, urmand ca in zilele de eveniment, acestea sa fie disponibile doar la intrarea in zona de festival, la pretul de 150 lei pentru biletul de o zi, 285 lei pentru abonament si 15 lei pentru voucherul de camping.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea