De prin lume adunate

#targ #hrana vie #vegan

Targ de hrana vie la Bucuresti

Pe data de 10 octombrie, la Rin Grand Hotel din Bucuresti, va avea loc Targul dedicat Zilei Internationale Raw acasa .ro/vegan" title="vegan">Vegan : Romania Goes Raw. Targul are loc in acelasi timp cu alte targuri din intreaga lume pe aceeasi tema.

Scopul Targul dedicat Zilei Internationale Raw Vegan Romania Goes Raw este de informare si de schimbare a calitatii vietii, printr-o alimentatie mai sanatoasa, mai ales ca traim intr-un mediu tot mai poluat, plin de substante nocive. Cercetarile recente au demonstrat ca suntem ceea ce mancam: calitatea nutrientilor cu care ne hranim determina calitatea vietii noastre.

Definirea termenului de raw vegan se poate traduce ca hrana vie sau bucataria vegana fara foc, care foloseste temperaturi sub 40°C cu scopul de a mentine nutrientii cat mai intacti. Ingredientele de origine animala se exclud, si de aici termenul de vegan.

In lume sunt sute de mii de adepti ai alimentatiei raw vegan care ia amploare de la an la an. Prin ei se afla si celebritati care consuma o dieta raw vegan precum Robin Williams, Bryan Adams, Gwyneth Paltrow, Woody Harrelson, Demi Moore, Natalie Portman, Uma Thurman, Kirsten Dunst, Alicia Silverstone, nementionand sutele de actori care sunt vegetarieni sau vegani.

Targul dedicat Zilei Internationale Raw Vegan Romania Goes Raw va fi deschis pentru publicul larg, incepand cu ora 10.00 si pana la ora 19.00, iar intrarea va fi libera.

La targ vor fi numerosi expozanti, care le vor oferi vizitatorilor o gama larga de produse. Astfel la targ vei gasi electrocasnice de ultima generatie, carti de retete, miere bio , legume si fructe bio, tavite cu vlastari, delicatese raw vegan ambalate sau proaspat preparate. Vor avea loc degustari de produse raw vegan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea