De prin lume adunate

#cultura vintage #design romanesc

Targ de cultura vintage si design romanesc la Sala Dalles

"V for Vintage", cel mai mare targ de cultura vintage si design romanesc, are loc in weekendul 23-24 noiembrie 2013 la Sala Dalles. Editia a 11-a a targului "V for Vintage" se inspira din filmul "Roman Holiday" (1953) si personajele interpretate de Audrey Hepburn si Gregory Peck. O editie de poveste, in care La Bella Vita capata intensitate.

Organizat de doua ori pe an, "V for Vintage" aduce impreuna o suta de expozanti in urmatoarele sectiuni: Vintage Autentic,  Bijuterii si Accesorii, Invitati speciali V for Vintage, zona Molecule F & Friends. De asemenea, exista si o sectiune importanta dedicata designerilor romani de haine, printre care se numara si designerul Ana Maria Cornea, care va aduce in atentia publicului colectia toamna-iarna 2013-2014, recent lansata.

 

 

La Vita e Bella imbraca ritmul de Vacanta la Roma si ii inspira pe fiecare din expozantii prezenti sa creeze si sa pregateasca o colectie dedicata, piese unice de gasit doar in cadrul celor doua zile de targ.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea