De prin lume adunate

#craciun #sarbatoare #sarbatori #iarna #cadou #cadouri #christmas #mos craciun #santa clause #targuri de craciun #targ #evenimente

Targ de Craciun in Parcul Circului

In preajma sarbatorilor se da startul la goana dupa cadouri. Daca nu stiti ce sa oferiti in dar persoanelor dragi, atunci targul de Craciun este solutia. Aici vei gasi numeroase cadouri si surprize cu ajutorul carora le poti oferi celor dragi o bucurie de Craciun.

Lasati-va vrajiti de spiritul si caldura Craciunului. Deschideti-va inimile si lasati bucuria si implinirea sa va intre in suflet.

In perioada 15 - 31 decembrie, inĀ  parcul Circului Globus si in Piata Progresul, au loc doua dintre cele mai mari targuri de Craciun din Bucuresti. Intrarea la aceste targuri este gratuita. Organizatorii au pregatit si o surpriza pentru vizitatorii: o tombola cu premii zilnice.

Targul este deschis zilnic, pana la ora 19:00. Targul de Craciun este o expozitie nationala cu vanzare de bunuri de larg consum , organizata cu ocazia sarbatorilor de iarna. Aici vei gasi cadouri, dulciuri, jucarii, decoratiuni , bijuterii, accesorii, confectii textile, incaltaminte, cosmetice, produse naturiste si multe altele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea