De prin lume adunate

#targ #cadouri #craciun #cafe lente

Targ de cadouri in ajun de Craciun

Daca ai ratacit lista de cumparaturi pentru Craciun sau te-ai ratacit printre multe optiuni, daca Mosul a pierdut harta sau a ramas blocat in trafic , daca pe ultima suta de metri inzapeziti ti-ai dat seama ca mai ai cateva cadouri de cumparat, la Lente vei gasi exact ce iti trebuie: cadouri lucrate manual , selectate cu grija pentru a lumina Craciunul tau si al celor dragi tie.

Pe 23 si 24 decembrie, intre orele 11.00 si 18.00, in cafeneaua Lente are loc un mini-targ de cumparaturi handmade pentru Craciun, ca sa nu te prinda seara Ajunului cu sacul gol.

La targ vei gasi cosmetice naturale , obiecte de sticla pictate manual, jucarii lucrate de jucausii, genti, briose si biscuiti, bijuterii, carti si postere serigrafiate manual .

Bonus din partea gazdelor: cumpara orice cadou de la mini-targul de lucrusoare handmade si primesti un voucher de reducere de 20% pe care il poti folosi oricand, pana la sfarsitul lui ianuarie 2011.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea