De prin lume adunate

#muzeul taranului roman #targ #produse traditionale

Targ de Bunavestire la Muzeul Taranului Roman

In perioada 25 - 27 martie, la Muzeul Taranului Roman are loc un targ de Bunavestire: Festin Romanesc . La targ esti asteptat alaturi de producatori de bucate traditionale romanesti, europene si alte bunatati.

Targul de Blagovestenie iti aduce o multime de surprize. Zeci de producatori cu bucate traditionale romanesti sunt pregatiti sa iti satisfaca toate poftele. Branzeturi rafinate romanesti si olandeze, pastrame de oaie, gasca sau rata, preparate din carne de porc dupa retete moldovenesti, prajituri maramuresene si muntenesti, turta dulce si cate si mai cate.

Pentru ca inca mai suntem in perioada de post, de la targ poti cumpara produse de calitate la preturi de producator. Vei gasi zacusti de vinete sau de ghebe, dulceturi, paine de casa cu miere si cu alte produse apicole ecologice.

Organizatorii nu au uitat nici de dezlegarea la peste, astfel ca vei gasi saramura si peste la gratar , la restaurantul Hanul Hangitei. Niculae Niculae, maestru in arta culinara, va face o demonstratie de gastronomie rafinata si cateva modalitati de a prepara pestele repede si gustos.

La Targul de Blagovestenie te asteapta si mestesugari cu obiecte ceramice, produse de imbracaminte, decoratiuni de interior, bijuterii, tablouri.

Intrarea la targ este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea