De prin lume adunate

#evenimente #dans #tango #spectacol #sala palatului

Tango Pasion la Sala Palatului

Tango Pasion, doua ore irezistibile de virtuozitate, rafinament, erotism, pasiune si senzualitate . Evenimentul va avea loc la Sala Mare a Palatului, marti, 16 noiembrie 2010 , orele 19:00.

Va invitam la o seara plina de senzualitate, o lume in care barbatii sunt ultra masculini si femeile sunt ultra feminine si totul numai cu ajutorul ritmurilor de tango, irezistibile si insinuante, sustinute de Sexteto Major sub directia unui virtuoz al bandoneonului Luis Stazo.

Un spectacol de exceptie, o demosntratie de virtuozitate, forta si rafinament a celor mai prestigiosi dansatori argentinieni de tango. O montare fastuoasa, o coregrafie uluitoare, o capodopera a genului care a impresionat spectatori de pe trei continente ale lumii. Un spectacol menit sa trezeasca cele mai intese emotii.

Biletele, cu preturi cuprinse intre 50 si 350 de lei, vor fi puse in vanzare, incepand cu data de 25 martie, la Sala Palatului, magazinele Germanos, Vodafone, Librariile Carturesti, Humanitas si online pe eventim.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea