De prin lume adunate

#tabara #creatie #muzeul satului

Tabara de creatie "Vara pe ulita"

Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti” sub patronajul Ministerului Culturii si Cultelor, va invita luni, 14 iulie 2007, ora 1000,  la deschiderea oficiala a  Taberei de creatie „Vara pe ulita”.

Intrata deja in traditia Muzeului Satului, Tabara de creatie „Vara pe ulita” a ajuns in anul 2008 la cea de-a 16 – a  editie si este un brand recunoscut pentru toti cei care au trecut pragul muzeului si au devenit, in timp, mari mesteri .

Tabara se va desfasura in perioada 14 iulie – 10 august 2008 , de luni pana vineri, intre orele 1000 - 1400; copii cu varste cuprinse intre 6 si 18 ani au sansa sa devina mici mesteri invatand direct de la mesteri recunoscuti tainele mestesugurilor traditionale – olarit, modelaj, sculptura in lemn, icoane pe lemn, icoane pe sticla, pictura naiva, oua incondeiate , cusut – tesut, impletituri, podoabe populare, masti populare, instrumente muzicale, papusi, aranjamente decorative precum si pictura, desen.

Pentru ca este vacanta, Muzeul Satului ofera copiilor participanti la tabara ora de divertisment (1200 – 1300) moment in care se vor desfasura activitati interactive, concursuri, jocuri, muzica, dans, teatru etc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea