De prin lume adunate

#bucuresti #suvenir #suvenir de bucuresti

Suvenir de Bucuresti, editia de iarna

Pana pe 10 ianuarie, Elite Art Gallery gazduieste o expozitie cu vanzare. Aici vei gasi numeroase obiecte originale realizate de artisti cu un simt plastic unic. Galeria isi deschide portile de sarbatori pentru toti iubitorii de frumos.

Aici vei gasi cate ceva pentru fiecare. De la tablouri care infatiseaza diverse fatete ale capitalei noastre, pana la ceramica fina, decoratiunile, bijuteriile ori accesoriile si palariile de dama, toate iti vor aduce aminte negresit de Micul Paris. Aceste cadouri sunt menite sa iti mangaie sufletul si sa iti incante ochiul cu amintiri frumoase.

De la acuarelele de o deosebita sensibilitate ale Gabrielei Draghici sau ale lui Corneliu Dragan Targoviste, la peisaje in ulei ale lui Vitalie Butescu care sa transmita in cel mai sensibil mod emotia sarbatorilor, la obiectele originale ale artistilor Catalin Oancea si Ileana Oancea, la oglinzile pictate ale artistei Iordan Beatrice si la obiectele din material ceramic ale artistelor Adina Cioran si Aniela Ovadiuc, care sa va impodobeasca sufleul si casa, la galerie vei gasi obiecte speciale.

Tot la Elite Art Gallery vei gasi si obiecte de cult, precum cruci pe lemn cu decoratii din flori naturale prinse in ceara sau cruci pictate, icoane pe sticla realizate de catre Oana Pop si Ileana Dragomirescu si chiar carti de rugaciuni legate in piele de Iuliana Mateescu.

Nici amatorii de accesorii si bijuterii nu vor fi dezamagiti. Anul acesta artistele Carmen Emanuela Popa si Celea Ileana Roxana ne incanta cu minunate creatii potrivite oricarui stil vestimentar.

Si daca nu ai timp sa cotrobaiti orasul dupa cadouri, galeria te asteapta cu cadouri originale pentru persoanele iubite, de la tablouri de colectie la cutiute ceramice pentru bijuterii.

Elite Art Gallery este un proiect al Asociatiei Elite Art Club UNESCO , initiat in 2008 in urma dezvoltarii proiectului " Pictori de azi la Balcic". Platforma doreste sa fie o modalitate moderna, atractiva si interactiva de a pune la dispozitie servicii care tin de domeniul artei, precum expozitii si vernisaje.

Expozitia este deschisa in fiecare zi de luni pana vineri, de la ora 11.00 la ora 19.00, iar sambata de la ora 10.00 la ora 14.00.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea