De prin lume adunate

#timp liber #evenimente #festival #evenimente bucuresti #summer eco fest

Summer Eco Fest la Muzeul Taranului Roman

Duminica, 3 iunie, intre orele 15:00 - 19:00, pasionatii de arta si iubitorii de natura sunt invitati sa petreaca o duminica in stil "eco-friendly" in curtea Muzeului taranului Roman la Summer ECO Fest. Organizatorii va vor intampina cu ateliere creative, concursuri, biciclete, prajiturele, muzica si nu in ultimul rand, voie buna.

Concursurile de decorare a bicicletelor cu materiale reciclabile si de inscriptionare a celui mai original mesaj eco pe tricouri sunt doar cateva dintre surprizele evenimentului de duminica. Daca ai acasa tuburi de neon si becuri vechi, te asteptam cu ele la kitul de colectare. Activitatile vor fi premiate cu premii surpriza.

Daca va plac materialele, culorile, formele si sunteti creativi, puteti participa de asemenea, la ateliere pe teme eco si handmade.

Creatorii de accesorii va vor incanta cu piese inedite, in timp ce degustati dulciurile noastre. Evenimentul se va incheia cu o parada de costume realizate din materiale reciclabile, de catre liceeni. Intrarea la eveniment este libera.

Muzeul Taranului Roman, un muzeu mereu tanar

Muzeul National al Taranului Roman se inscrie in familia europeana a Muzeelor de Arte si Traditii Populare. Este un muzeu national aflat sub autoritatea Ministerul Culturii si Patrimoniului National.

Posesorul unor colectii de obiecte deosebit de bogate, adapostit intr-o cladire-monument istoric, in stil neo-romanesc, practica o muzeografie cu totul aparte, care i-a prilejuit in anul 1996 onoarea atribuirii trofeului EMYA - European Museum of the Year Award.

Stilul original de expunere se prelungeste si in publicatiile muzeului, in actiunile de tip Muzeul Misionar, scoala Satului sau in evenimente ca vernisaje, concerte, conferinte.

Muzeul Taranului Roaman este unul dintre cele mai active muzee din Bucuresti. Vechi de mai bine de 100 ani, muzeul nu isi arata varsta si este pe zi ce trece tot mai agitat. Muzeul are de toate: galerie de arta, librarie, club, terasa si un spatiu in aer liber unde, pe inserat, poti vedea filme.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea