De prin lume adunate

#hobby #film #cartoon network #benzi desenate #star wars

Star Wars: The Clone Wars: Nici un dar nu este mai pretios decat increderea

Star Wars: The Clone Wars – Sezonul 2 este mai mare, mai indraznet si mai intens ca niciodata. Numai la Cartoon Network vei putea viziona un episod nou in fiecare joi de la ora 20:00.

 

TM & © 2010 Lucasfilm Ltd. All rights reserved.


Nici un dar nu este mai pretios decat increderea. Anakin, Ashoka, Luminara Unduli si Barriss Offee repornesc in misiunea de distrugere a fabricii de androizi de pe Geonosis. Planul lor e riscant, dar si miza e mare, in noul episod Star Wars: The Clone Wars, "Fabrica de armamament", de joi, 13.05.2010, la ora 20.00, numai la Cartoon Network.

Ramasi fara protectia sau supravegherea maestrilor Jedi, Ashoka Tano si Barris Offee incep o misiune disperata de distrugere a fabricii amplasate de Poggle pe Geonosis. Dar odata ce-au coborat in catacombele geonosiene, incepe o aventura extrem de periculoasa in inima intunericului, aventura in care trebuie sa se bazeze una pe puterile celeilalte ca sa gaseasca lumina si sa isi duca misiunea la bun sfarsit.

"Cred ca unul dintre cele mai importante aspecte ale serialului Star Wars: The Clone Wars este acela ca transmite mesaje de loialitate si cinste, onestitate si munca sustinuta", spune Meredith Salenger, "vocea" originala a lui Barriss. "Barriss este foarte inteligenta, cinstita, profesionista si viteaza. Mai degraba s-ar sacrifica pe sine insasi pentru a-i proteja pe ceilalti si a duce misiunea la bun sfarsit. Pentru copii e important sa afle aceste valori ale cavalerilor Jedi", mai spune Salenger.

In ceea ce priveste relatia dintre personaje, Salenger observa ca "maestra Jedi al lui Barriss este Luminara Unduli, o persoana foarte tipicara si ordonata. Ca invatacel loial, Barriss incearca sa fie la fel de calculata cand trebuie sa decida in diverse situatii. Cu toate acestea, cred ca petrecand mai mult timp cu Ashoka, Barriss incepe sa puna mai mult pret pe propriul ei instinct si incepe sa improvizeze. Ca in orice prietenie, poti invata multe de la oamenii care iti sunt aproape si au o viziune diferita asupra vietii. Cand Barris este insotita de Ashoka, vulnerabilitatea si curiozitatea ei ies la suprafata. Intotdeauna cei mai buni prieteni se vor influenta unul pe celalalt".
 

Castiga figurine Star Wars: The Clone Wars
 

Acasa.ro si Cartoon Network te invita sa participi la concurs. Star Wars: The Clone Wars revine la Cartoon Network. Tot ceea ce a fost palpitant si nemaiintalnit in prima serie a Star Wars: The Clone Wars se transforma in ceva si mai bun, pentru ca a doua serie a inceput deja. Batalii inversunate, comploturi complexe si animatii de ultima ora ridica stacheta mai sus ca niciodata in noul sezon Star Wars.

Participa la concurs si poti castiga sase premii pe saptamana. In fiecare saptamana vei castiga sase figurine originale Star Wars: The Clone Wars, oferite de Hasbro Romania.

Pentru a putea concura va trebui sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro:

In cine ai cea mai mare incredere si de ce?

Argumenteaza-ti opinia!

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a comenta pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Va fi premiat cel mai interesant si original raspuns!

Concursul se desfasoara in perioada 7 - 13 mai. Castigatorii vor fi anuntati in data de 14 mai, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea