De prin lume adunate

#hobby #film #cartoon network #benzi desenate #star wars

Star Wars aduce in scena o poveste de dragoste si intrigi periculoase

Star Wars: The Clone Wars – Sezonul 2 este mai mare, mai indraznet si mai intens ca niciodata. Numai la Cartoon Network vei putea viziona un episod nou in fiecare joi de la ora 20:00. Descopera cum poate fi pusa la incercare prietenia in noul episod de joi, 29 aprilie, la ora 20:00. Noul episod din Star Wars: The Clone Wars, "Iscoada din Senat", aduce in scena o poveste de dragoste si intrigi periculoase.

TM & © 2010 Cartoon Network. © 2010 Lucasfilm Ltd. & TM. All rights reserved

Consiliul Jedi o insarcineaza pe Senatoarea Padme Amidala sa reaprinda flacara unei vechi iubiri pentru a afla informatii cruciale legate de o posibila tradare. Trebuie deci sa si-l apropie pe Senatorul Rush Clovis, pentru a afla dedesubturile unei conspiratii intre Clanul Banking, Nemoidieni si Separatisti . Un razboi atat de mare precum Razboiul Stelelor ar putea modifica si cele mai puternice structuri, asa ca Senatoarea afla in curand ca si prietenii vechi ar putea avea interese noi. In acest timp, Anakin nu poate decat sa stea si sa priveasca din umbra cum aleasa inimii lui il curteaza cu buna-stiinta pe Rush Clovis.

"Cred ca este amuzant sa urmaresti aceasta intriga", spune Catherine Taber, actrita americana care da voce Senatoarei Padme Amidala. "Am incercat sa includem cateva aspecte care apar mereu atunci cand e vorba de dragostea adevarata, putina gelozie, ceva lupta pentru suprematie, precum si acele glume pe care nu le inteleg decat cele doua persoane care sunt intr-o relatie foarte apropiata, bazata pe incredere si respect reciproc. Ne-am dorit ca fanii sa simta faptul ca Padme isi pierde sangele rece doar atunci cand vine vorba despre Anakin. De fapt, cred ca acest sentiment o face sa nu fie in largul ei si sa se simta datoare sa demonstreze ca prioritatea ei va fi mereu interesul Republicii, nu cel personal. Cred ca in adancul sufletului ei, Anakin va fi mereu pe primul loc, dar sunt sigura ca ea ar recunoaste-o niciodata".

Indepartandu-se putin de bataliile care l-au facut celebru si de luptele stelare care au devenit o marca a serialului, acest episod exploreaza o alta fata a conflictului, concentrandu-se pe o serie de alegeri si nuante delicate - care se aplica atat in dragoste, cat si in razboi.
 

Castiga figurine Star Wars: The Clone Wars
 

Acasa.ro si Cartoon Network te invita sa participi la concurs. Star Wars: The Clone Wars revine la Cartoon Network. Tot ceea ce a fost palpitant si nemaiintalnit in prima serie a Star Wars: The Clone Wars se transforma in ceva si mai bun, pentru ca a doua serie a inceput deja. Batalii inversunate, comploturi complexe si animatii de ultima ora ridica stacheta mai sus ca niciodata in noul sezon Star Wars.

Participa la concurs si poti castiga sase premii pe saptamana. In fiecare saptamana vei castiga sase figurine originale Star Wars: The Clone Wars, oferite de Hasbro Romania.

Pentru a putea concura va trebui sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro:

Daca ar trebui sa faci echipa cu Padme Amidala, cum ai ajuta-o?

Argumenteaza-ti opinia!

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a comenta pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Va fi premiat cel mai interesant si original raspuns!

Concursul se desfasoara in perioada 23 - 29 aprilie. Castigatorii vor fi anuntati in data de 30 aprilie, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea