De prin lume adunate

#evenimente #teatru #teatru masca #stagiune #spectacole

Stagiunea estivala la Teatrul Masca

Incepand din acest weekend Teatrul Masca da startul stagiunii estivale in aer liber. Astfel, publicul bucurestean va putea urmari vineri, incepand cu ora 19.00, in Parcul Herastrau , piesa Gardienii se intorc, un spectacol de teatru presarat cu momente de umor fin, o calatorie prin cultura diverselor nationalitati prin intermediul muzicii, dansului si a costumelor.

Spectacolele din aceasta stagiune fac parte dintr-un proiect socio-cultural prin care se incearca facilitarea accesului publicului la actul cultural, teatrul Masca fiind promotorul conceptului de teatru in aer liber din Romania.

"Ne intoarcem cu drag in mijlocul dumneavoastra – publicul nostru, care ne-ati rasplatit ani de-a randul cu ropote de aplauze si va invitam sa ne fiti alaturi si in aceasta vara. Luna mai ne aduce bucuria implinirii a 20 de ani de la infiintare , motiv pentru care v-am pregatit o multime de evenimente culturale inedite", declara Mihai Malaimare , Directorul Teatrului Masca.

Pierrot Lunatecul, Actorii, Doamna cu Catelul, Cocktail, Statuile si Fior d’ Amor in Bucuresci sunt doar cateva din spectacolele pe care bucurestenii le vor putea viziona in cadrul acestei stagiuni estivale. Teatrul Masca a pregatit pentru public momente inedite de teatru, pantomima, dans, parade cu marionete si expozitii. Intrarea publicului la ceste spectacole este libera.

 

Program 30 aprilie – 2 mai:

 

Vineri, 30 aprilie:
ora 19.00 – Gardienii se intorc

Sambata, 1 mai:
ora 12.30 – Clovnii
ora 18.30 – Statuile

Duminica, 2 mai:
ora 11.00 – Prostia Omeneasca
ora 18.30 – Cocktail

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea