De prin lume adunate

#scuba diving #windsurfing #inot #sporturi de vara #sporturi nautice #sporturi constanta

Sporturi nautice de vara la Constanta

O vacanta pe litoralul romanesc iti ofera numeroase activitati de petrecere a timpului liber . La mare cautare sunt sporturile nautice si scufunarile. Pentru impatimitii inotului, o scufundare la epave sau una noctura nu trebuie sa lipseasca din agenda concediului.
 

Scuba diving la Constanta


Scuba-diving presupune scufundarea in adancime si reprezinta o noua modalitate de distractie si relaxare. Vei descoperi frumusetile lumii acvatice, flora si fauna apelor. Chiar daca de cele mai multe ori este considerat un sport extrem , scuba diving este o activitate de vacanta cat se poate de relaxanta, un sport care iti va oferi calm, regasire si meditatie.

Practicarea scufundarilor de agrement implica o initiere atat teoretica cat si practica, cu antrenamente la piscina si in mare sau lac. Scuba diving poate fi practicat si de persoanele care nu s-au mai scufundat niciodata.

In Constanta exista si numeroase scoli care te vor initia in tainele scufundarilor in adancuri. Pretul unei scufundari variaza in functie de durata si adancime, dar si de scoala pe care o alegi. Astfel, pretul unei scufundari de patru ore poate varia de la 25 la 70 de euro. De asemenea, pe litoral mai poti face si scufundari nocturne.
 

Windsurfing la Constanta


Windsurfingul este o combinatie intre surfing si canoe. Acest sport a aparut initial ca o optiune de calatorie mai rapida pe mare, lac sau rau. Windsurfingul este insa in zilele noastre o proba de acrobatie si sarituri spectaculoase in aer. Acest sport combina placerea navigarii cu tentatia surf-ului. Se poate practica atat pe mare, cat si pe lacuri si rauri.

Pentru a practica acest sport ai insa nevoie de prezenta vantului, care sa te ajute in deplasare. In Constanta poti merge la cursuri de initiere in windsurfing. Tot aici sunt instructori care te vor ajuta sa iesi pe mare pentru prima oara.
 

Scufundari de agrement la Constanta


In Constanta exista numeroase scoli de scufundari, atat pentru cei cre vor sa practice aceasta meserie in mod profesionist, dar si pentu agrement. Instructorii specializati te vor initia in tainele acestui sport. De asemenea, poti face scufundari de mica si mare adancime, sau scufundari nocturne.

In timpul scufundarilor vei putea admira numeroase specii de pesti, caluti de mare si chiar delfini.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea