De prin lume adunate

#radu beligan #teatru #spectacol #piesa

Spectacolul Egoistul revine pe 6 septembrie la Palatul Copiilor

Maestrul Radu Beligan propune iubitorilor de teatru o noua reintalnire cu "Egoistul" de Jean Anouillh, in data de 6 septembrie, la Palatul National al Copiilor . Spectacolul este programat pentru ora 19.30. 

Timp de doua ore il vei regasi pe marele actor in postura de regizor, dar si in cea a personajului Leon Saint Pe. Alaturi de Radu Beligan ii mai poti vedea si pe Damian Crasmaru, Silviu Biris, Medeea Marinescu , Simona Bondoc, Ileana Olteanu, Sanda Toma , Tomi Cristin, Cesonia Postelnicu, Mihai Niculescu si Lamia Beligan.

 

Poveste despre dragoste si viata

 

Personajul Leon Saint Pe este genul de mizantrop care trateaza cu ironie si cu cecuri de douazeci de mii de franci toate acuzatiile care i se aduc. El este vinovat nu pentru ca a fost sot, amant, tata si prieten, ci pentru ca a devenit responsabil de sotie, amanta, copii si prieteni. Spectacolul este o poveste comica, presarata cu mici panseuri care contureaza fidel destinul si filosofia de viata a unui om care a trait, daruindu-se generos unei lumi prea putin dispusa sa-l inteleaga.

"In ultima vreme, foarte multa lume imi pune aceasta intrebare stereotipa: Care este secretul longevitatii dumneavoastra? Cat inca mai am rabdare sa le raspund, le spun ca, dupa mine, secretul biblic al longevitatii este Iubirea. Cred ca suntem pe pamant pentru acest lucru unic: sa iubim. Repet adesea celor ce vor sa ma asculte: iubiti ce vreti, dar iubiti. Nimic nu e mai dezastruos decat infirmitatea inimii", declara Radu Beligan.

Pretul unui bilet este de 70 lei. Daca nu mai prinzi bilete la reprezentatiile de pe 6 si 7 septembrie mai ai o sansa. Spectacolul se joaca si pe 13 septembrie, tot la Palatul National al Copiilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea