De prin lume adunate

#teatru de strada #teatru #festivalul international de teatru

Spectacole inedite la Festivalului International de Teatru de Strada B-FIT in the Street!

Cea de-a cincea editie a Festivalului International de Teatru de Strada B-FIT in the Street! se desfasoara in perioada 30 mai - 2 iunie, in Piata George Enescu, Centrul Istoric, Piata Universitatii, Parcul Cismigiu si pe toate bulevardele centrale din Bucuresti.

Asadar, peste 15 trupe din tari, precum Franta, Olanda, Spania, Italia, Belgia si Romania, vor oferi bucurestenilor spectacole interactive, in care artistii jongleaza cu artele cele mai diverse pentru a oferi participantilor un spectacol impresionant.

Prin intermediul reprezentatiilor, actorii incearca sa interactioneze cu publicul, modificand raporturile dintre spatiu, ritm si receptare.


Trupele participante la Festivalul International de Teatru de Strada B-FIT in the Street!

Printre trupele participante la festival se numara:

1. Compagnie Off - PARABOLES (Franta);
2. Theater Tol - LUCE (Belgia);
3. Compagnie des Quidams - Le Reve d' HERBERT (Franta);
4. Xtreme Project & Mirel Cumpanas alaturi de Orchestra Silvestri - dirijor Tiberiu Soare (Romania);
5. Sam Shine - DIVAS, FLUOR FANTASTIC, FABULOUS FISH (Olanda);
6. The Beat Brown Production - M{U}F (Spania);
7. International Show Parade cu spectacolele: Clown Band (Italia), Comic Band (Italia), Dinosaurs (Olanda), Giant Dolls (Spania), Los Fotografos (Spania), Red Lady (Franta), The Butterflies (Olanda), The Fairies (Franta).

Cele mai asteptate productii ale acestei editii sunt cele ale trupelor Compagnie Off, Theater Tol, Compagnie des Quidams si Sam Shine. Spectacolele acestor trupe vor transforma spatiile cunoscute ale orasului in peisaje de vis, scaldate in lumini si culori surprinzatoare.


Programul spectacolelor in cadrul Festivalul International de Teatru de Strada B-FIT in the Street!

Vineri, spectacolele incep de la ora 16.00 in Centrul Vechi si de la ora 19.00 in Piata Universitatii. Multe dintre spectacole sunt mobile.

Programul spectacolelor de sambata incepe la ora 14.00 in Parcul Cismigiu, ora 16.00 in Centrul Istoric, iar la 21.30 incepe spectacolul in Piata George Enescu.

Duminica, spectacolele incep la 16.45 in Centrul Istoric, iar la ora 18.00 in Parcul Cismigiu. La 20.30 se desfasoara spectacolul din Piata George Enescu.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea