De prin lume adunate

#evenimente #st patrick's day #irlanda #irlandezi #pub

Spectacol de Ziua Irlandei - St.Patrick's Day

Un nou spectacol in aer liber de Ziua Irlandei "St. Patrick ’s Day" va avea loc in Bucuresti, de la ora 17:00, in centrul istoric al orasului in zona Selari -Franceza.

Ca si anul trecut, cu ocazia acestui spectacol scena va fi impodobita cu multe baloane in tricolorul Irlandez: verde, alb si portocaliu. Pe parcursul dupa-amiezii, publicul va putea sa se fotografieze cu spiridusii si spiridusele care vor anima piata, iar cei interesati se vor putea bucura de cate un trifoi sau tricolor pictat pe obraz.

Incepand cu orele 17:00, scena special amenajata va gazdui spectacolele dansatorilor Irish Way, grupul Shannon va sustine un recital live de muzica traditionala irlandeza, iar dupa doi ani de absenta trupa Blackbeers va reveni cu un show de rock-celtic. Pe parcursul serii vor avea loc si diferite concursuri cu premii. 

Ziua Nationala a Irlandei "St. Patrick’s Day" este sarbatorita anual in intreaga lume in data de 17 martie. In marile orase ale lumii (New York, San Francisco, Dublin, Londra, Sydney, Tokyo) au loc parade fastuoase pe bulevardele principale, urmate de concerte in aer liber si in bine cunoscutele pub-uri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea