De prin lume adunate

#curs #limbi straine #institut cultural #cervantes

Spaniola in cursuri intensive la Institutul Cervantes

Institutul Cervantes din Bucuresti anunta programul cursurilor intensive de limba spaniola pentru luna martie. Inscrierea este inca deschisa.

institutul cervantes este o institutie publica creata de Spania in 1991 pentru promovarea si difuzarea culturii spaniole si hispanoamericane. Institutul Cervantes din Bucuresti organizeaza Cursuri pentru invatarea limbii spaniole, examene de atestare a cunostintelor de limba spaniola cu recunoastere internationala (DELE), activitati culturale si pune la dispozitia celor interesati o biblioteca specializata cu peste 25000 de titluri.
 
In perioada martie - apriline, la Institul Cervantes are loc o noua sesiune de cursuri de invatare a limbii spaniole. Programul cursurilor generale de limba spaniola se desfasoara de-a lungul a cinci niveluri, cu grad de dificultate crescanda. La randul lor, aceste niveluri se impart in cursuri cu o durata de 40 de ore fiecare. Cursurile se adesfasoara atat in cursul saptamanii, cat si in weekend.

In urma unui test de evaluare sustinut la sfarsitul fiecarui curs, se va emite un certificat de asistenta si calificativul obtinut. Aceste certificate sunt recunoscute de toate celelalte Institute Cervantes din lume, corespund recomandarilor Consiliului Europei si sunt in conformitate cu Cadrul Comun European de Referinta pentru Predarea si Invatarea Limbilor Straine.

Institutul Cervantes isi concepe  si adapteaza propriul sau Plan Academic de Centru, avand ca punct de plecare conceptele, inventarul de notiuni functionale si elementele culturale descrise in Cadrul European de Referinta (MCER) si in Planul Curricular al Institutului Cervantes.

Institutul Cervantes din Bucuresti a dezvoltat sistemul sau de cursuri pe cinci niveluri, in concordanta cu MCER: A1, A2, B1, B2 si C1. Aceste cursuri de nivel sunt impartite in 12 cursuri generale. In cadrul acestor cursuri se integreaza abilitatile de intelegere si exprimare scrisa si orala, metologia adoptata fiind cea comunicativa. Toate cursurile se tin in limba spaniola.

Institutul Cervantes din Bucuresti are in program cursuri generale, speciale, intensive, pentru firme, pentru copii, de pregatire DELE si cursuri la distanta.

Institutul Cervantes se afla pe strada Marin Serghiescu, la numarul 12. Mai multe detalii despre cursuri obtii la numarul de telefon 021.210.27.37.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea