De prin lume adunate

#dans #teatru #spectacol #china

Shen Yun - Spectacol de dans clasic chinezesc

Shen Yun Performing Arts ofera o productie antrenanta care celebreaza excelenta si grandoarea muzicii si dansului clasic chinez. Spectacolul este inspirat din legendele, valorile morale si spiritul care au definit cultura traditionala chineza timp de secole.

In 2009, Shen Yun a uimit 800.000 de spectatori in 100 de orase din 20 de tari din lumea intreaga. Turneul din 2010 include si orasul Bucuresti, unde trupa va sustine 4 spectacole intre 28 si 30 mai, la 2 ani de la primele spectacole sustinute in Romania.

Impletind o poveste minunata despre taramuri ceresti, scene feerice si clasica lupta dintre bine si rau , acest spectacol grandios iti taie rasuflarea, evocand teme precum virtutea, compasiunea si curajul care au dainuit in inima culturii chineze inca din antichitate. Dansurile infatiseaza povesti cu tematici variind de la legendele eroice din antichitate, pana la poemele epice moderne, cum ar fi cel despre Falun Dafa.

Minunati-va de impletirea dansurilor noi cu cele preferate din spectacolele anterioare avand o distributie formata din zeci de dansatori, cantareti si muzicieni de inalta clasa. Veti fi fascinati de coregrafia stralucitoare, costumele uimitoare si fundalurile dinamice de ultima generatie. Veti avea sansa de a savura o experienta sufleteasca inaltatoare, care a captivat si incantat oameni de toate varstele si etniile.

Spectacolul trupei Shen Yun va avea loc in data de 28 mai, de la ora 19.30, la Palatul Copiilor din Bucuresti. Biletele au preturi cuprinse intre 120, 170 si 280 lei si sunt puse in vanzare pe myticket.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea