De prin lume adunate

#shaormerie #fast-food #shaorma #restaurant

Shaormerii in Bucuresti

In zilele in care ai multa treaba prin oras, dar ai nevoie si de ceva bun de mancat, poti opta pentru o shaorma. In capitala exista numeroase astfel de localuri, unde vei gasi shaorma atat la lipie, cat si la farfurie. Multe dintre aceste restaurante de tip fast food au amenajate si locuri speciale unde poti lua masa.
 

Cea mai buna shaorma la Dristor Kebab
 

Shaormeria Kebab este una dintre cele mai cunoscute din Bucuresti. Aici vei gasi shaorma cu carne de pui sau vita. La Dristor Kebab vei gasi si diverse meniuri la farfurie, compuse din carne de vita, pui sau amestec, cu cartofi prajiti si o limonada sau ayran. Meniurile mai contin si sandwich-uri sau bachete. 

Tot la aceasta shaormerie mai poti incerca si diverse sortimente de kebap. Toate aceste preparate sunt insotite si de cartofi prajiti. Shaormeria Dristor Kebab se afla pe bulevardul Camil Ressu, numarul 1. De asemenea, shaormerii Dristor Kebab vei mai gasi si in Sun Plaza sau Plaza Romania.
 

Shaorma la farfurie la Shaormeria Genin
 

Restaurantul Genin este un restaurant cu specific arabesc. In meniul restaurantului vei gasi aperitive arabesti calde si reci, preparate arbaesti la gratar, ciorbe, salate, preparate din peste, vita, berbecut si pui si deserturi. Daca vii la Genin pentru o gustare rapida, poti alege shorma. Aici vei gasi shaorma la lipie sau la farfurie, din carne de pui sau berbecut. Shaormeria Genin se afla pe Calea Floreasca, la numarul 17.
 

Shaorma si produse fast food la Shaormeria Maverick
 

Shaomeria Maverick este cunoscuta in cartierul Drumul Taberei pentru produsele sale si sortimentele de shaorma. La Maverick vei gasi hamburgeri, cheseburgeri, eggburgeri, cheseeggburgeri, simple sau duble si shaorma. In materie de shaorma, la Maverick ai de ales intre super shaorma, shaorma mare, medie, mica si la farfurie.

Pe langa shaorma la Maverick vei mai gasi si snitele, aripioare, pui shanghai , ciocanele, cordon bleu, cascaval pane, pipet de pui la gratar, carnati, pastrama de miel, cartofi prajiti si multe alte produse potrivite pentru gustarea de la serviciu sau cand ai treaba prin oras.

Shaormeria Maverick se afla pe bulevardul Drumul Taberei, la numarul 18, in complexul Orizont.
 

Shaorma si produse traditionale romanesti la Shaormeria La Matache
 

Shaormeria La Matache este una dintre cele mai vechi din capitala. Daca la inceput, la aceasta shaormerie gaseai produse de tip fast food si chinezesc, acum oferta este mult mai diversificata. Astfel, la Matache vei gasi pui kentucky, pui strips, pui shanghai, cartofi prajiti, cartofi pane,  taquitos, sandwich tortilla, bulete de cascaval, cascaval pane, frigarui de pui, file de porc, scaricica la gratar, pastrav la gratar, carnati Matache la gratar, file de pastrav, salau a la meuniere, mititei, gulas de vita, ceafa de porc la gratar.

Tot aici vei mai gasi si mancare traditionala romaneasca: tochitura, mancare de spanac cu ou, varza calita cu afumatura , sarmale cu carne, musaca, ostropel de pui cu piure, fasole cu afumatura, mamaliga; ciorba de burta, ciorba ardeleneasca de porc, ciorba taraneasca de legume, ciorba taraneasca de vacuta, supa de pui cu taitei, ciorba de pui a la grec , preparate la gratar sau de post.

In materie de shaorma, aici poti incerca shaorma la lipie si la farfurie, cu carne de pui sau berbecut. Shaormeria La Matache se afla pe strada Doctor Haralambie Botescu, la numarul 2.
 

Shaorma arabeasca la Emmi Fast Food
 

Emmi Fast Food este un locat cu mancare cu specific arabesc. Acest fast food este amenajat si cu o zona cu mese unde poti manca. In meniul de la Emmi vei gasi ciorbe, mancaruri gatite, garnituri, salate si deserturi. La capitolul fast food, la Emmi poti comanda iskender, hamburger de pui, cheesburger de pui, falafel, frigarui de pui, pui shanghai sau snitele.

In materie de shaorma, de aici poti cumpara shaorma de pui, vita sau in amestec. Vei mai gasi si un sortiment de shaorma inedit, cu orez si carne de vita sau pui. Shaorma poate fi servita atat la lipie cat si la farfurie.

Shaomeria Emmi se gaseste pe Soseaua Iancului, la numarul 7.
 

Alte shaormerii
 

Pe langa aceste shaormerii si restaurante fast food , mai poti comanda shaorma si de la Chicken Staff, Dines, Shaorma Orient sau Shaorma La Grasi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea